Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Horde Killer: You vs 100

Betyg:
9.0
(97,499 röster)
Utvecklare:
GoGoMan
Utgiven:
april 2022
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Horde Killer: You vs 100, Àr ett kaotiskt överlevnadsspel dÀr du möter en stor hord av zombies som Àr fast beslutna att döda. Skjut dem, sprÀng dem i bitar - gör vad som helst för att undvika att bli söndersliten. Köp en rad nya vapen och outfits för ett explosivt snyggt apokalyps-scenario.

Ursprunget av de orangefÀrgade

Vilka Àr dessa orangefÀrgade glaskillar? De var en gÄng vanliga mÀnniskor, men de drack en konstig vÀtska som Àndrade dem till fÀrgen orange och gav dem ett sug efter mÀnniskokött. Nu rÄder det en fullskalig apokalyps och allt du kan göra Àr att skjuta ner dem obarmhÀrtigt, för skojs skull, samtidigt som du hÄller dig vid liv.

Hur du spelar

Spring och skjut för att överleva

Att springa, skrika och skjuta Àr kÀrnan i spelet. AnvÀnd dina fötters rena löphastighet i kombination med de olika hindren, allt dettta för att skapa avstÄnd mellan dig och horden. Utför sedan triggertid och sprÀngÀmnen - döda dem alla.

Åk ivĂ€g pĂ„ en shoppingtur till vapenhuset

Det finns mÄnga sÀtt att döda en ilsken orange zombie. I butiken finns en rad olika vapen som du kan skjuta med. HÀr hittar du allt frÄn maskingevÀr och pistoler, till utmÀrkta sprÀngladdningar. För nÄgra sekunder av din tid kan du fÄ ultimata vapen, som RPG och minigun för att skapa absoluta blodbad under en enda runda.

Se vacker ut samtidigt som du dödar

Visst Àr det apokalyps, men stilen Àr fortfarande viktig. Horde Killer: You vs 100 har ett omfattande utbud av möjligheter att anpassa sin karaktÀr. Det finns olika kroppar, huvuden, frisyrer, skÀgg och ögon som du kan bÀra som kommer garantera att imponerar samtidigt som du Àr utklÀdd och trycker pÄ avtryckaren. Det Àr bÀst att hitta en klÀdsel som inte har nÄgot emot att bli stÀnkt med zombieinÀlvor...

Funktioner

 • KĂ€mpa mot en kaotisk hord av 100 zombies.
 • AnvĂ€nd bonusvapen för att fullstĂ€ndigt utplĂ„na zombies snabbt.
 • Köp en rad nya vapen och sprĂ€ngĂ€mnen i vapenbutiken.
 • Omfattande karaktĂ€rsanpassningar för att skapa en snygg zombie-slaktar-estetik

Utgivningsdatum

April 2022

Utvecklare

Horde Killer: You vs 100 Àr utvecklad av GoGoMan, som ocksÄ skapat andra populÀra spel som t.ex. Time Shooter 2, Time Shooter 3, och Rolig stridssimulator 2.

Plattform

WebblÀsare

Kontroller

 • WASD / ZQSD = rörelse
 • Mellanslag = rulla / hoppa över / klĂ€ttra
 • VĂ€nsterklicka = skjut
 • Högerklicka = sikta
 • Datormus hjulet / 1-5 = Ă€ndra vapen
 • G = granat
 • R = ladda om
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons