Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Ice Skating Ballerina

Betyg:
8.7
(18,299 röster)
Utvecklare:
Gamerina
Utgiven:
januari 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Ice Skating Ballerina Àr ett gratis modespel dÀr du förbereder Ellie och Ben för deras skridskoÄkning! Blanda och matcha frisyrer, klÀnningar, sminkfÀrger och mycket mer sÄ att ni bÄda kan glida fram i glamour!

Hur man spelar

Gör detta duo redo att dansa

Det Àr dags att göra detta magnetiska duo redo att dansa pÄ isen! Ben och Ellie förlitar sig pÄ dina fÀrdigheter som professionell stylist för att se fantastiska ut inför publiken. Vilka bedazzling stilar kommer du vÀlja för att se till att de ser lika bra ut som de dansar?

VĂ€lj bland ett utbud av stilar

Designa de perfekta skridskorna genom att utrusta dina skridskor med swag-tillbehör och snören som poppar med fÀrg. Styla dem bÄda individuellt, vÀlj bland olika stilar och klÀdobjekt för att skapa det perfekta utseendet. Du kan prova olika huvudbonader, sÀtta pÄ dig en fantastisk halsband, passa in i fantastiska klÀnningar och mycket mer.

Besök unika utseenden

NÀr du har skapat utseendet för den första karaktÀren Àr det dags för nÀsta. BÄde Ellie och Ben har en unik samling klÀder och stilar, sÄ din kreativitet förnyas för varje person. Se till att du fÄr Ben att se stilig ut för att matcha Ellie!

Ta en selfie

Har du stylat dina konstÄkningssuperstjÀrnor redo för arenan? GÄ till kamerarummet för att ta nÄgra stiliga bilder och dela dem pÄ sociala medier sÄ att alla kan se att Ellie och Ben Àr redo för en fantastisk kvÀll med dans pÄ isen!

Fler spel som detta

Har du haft kul med att spela Ice Skating Ballerina? CrazyGames erbjuder hundratals fler roliga, gratis modespel. Ett annat populÀrt val Àr Year Round Fashionista: Elsa. Kolla in det nÀsta!

Utgivningsdatum

Januari 2024

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons