Logga CrazyGames.se
247,103
betyg
8.9
Utvecklad av  Blue Wizard Digital

Merc Zone är ett online multiplayer FPS -spel utvecklad av Blue Wizard Digital. Hitta ditt favoritvapen och slåss i olika spellägen och kartor. Detta snygga dress-and-tie-shooter spel erbjuder fartfylld action och elegant 3D-estetik som gör att du vill spela mer!

Hur man spelar

Hitta ett spel

Du kan hoppa direkt in i striden från startskärmen, genom att trycka på "spela nu". Om du vill spela ett anpassat spel och välja ett eget läge och karta, kan du skapa din egen match eller gå med i ett spel på servern närmast dig. Det finns tre speltyper: Gratis för alla, Last Merc Standing och Team.

Välj din klass

Det finns fem klasser att välja mellan i Merc Zone. Varje fighter har ett vapen som är unikt för just den klassen. Klasserna är Brock (assault), Cochese (stealth), Crazy Ed (gunner), Bingo (sniper) och Ogre (heavy).

Börja striden

Oavsett om du känner dig som en sniper spelare, eller om du bli galen med en minigun - är det dags att tävla. Merc Zone är en fartfylld skyttspel, därför borde du fortsätta röra på dig under spelets gång och använda dina granater (G) och använda huka/glida (skift/C) när du tar dig runt på kartan. Håll koll på vad som!

Fler liknande spel

Bläddra bland våra skjutspel för en rad första- och tredjepersonsskjutspel. Andra populära FPS-titlar som kräver snabbtänkande, reflexer och sikte, inkluderar Krunker.io och Forward Assault.

Funktioner

  • Snabb FPS-action som värdesätter taktik och färdigheter
  • Fem olika karaktärsklasser med unika vapen
  • Hög bildhastighetsprestanda tack vare exklusiv teknik
  • Nya kartor och klasser läggs till regelbundet och mer kommer att komma

Utgivningsdatum

Juli 2020

Utvecklare

Merc Zone har utvecklats av Blue Wizard Digital, som även är utvecklare bakom stora spel som t.ex. Skalchocker och Bullet Town.

Plattform

Webbläsare

Kontroller

WASD för att förflytta på dig. E/Scrolla med musen för att byta vapen. Mellanslag för att hoppa. F för att integrera. R för att ladda vapen. G för att kasta granater. C/Skift för att huka. Vänster musknapp för att skjuta. Höger musknapp eller X för att sikta.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons