Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Miniblox

Betyg:
8.5
(310,997 röster)
Utvecklare:
Miniblox
Utgiven:
mars 2024
Senast uppdaterad:
juni 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Miniblox Àr ett onlinespel med voxelgrafik och ett varierat utbud av minispel. Utforska oÀndliga möjligheter nÀr du dyker in i en fÀrgstark vÀrld av kreativitet och tÀvling. Var med och lÄt voxelÀventyren börja!

Hur man spelar

De viktigaste spellÀgena

De tvÄ huvudspellÀgena i Miniblox Àr överlevnad och kreativitet. PÄ samma sÀtt som i Minecraft innebÀr överlevnad att du börjar frÄn ingenting med ett överlevnadsmÄl, medan kreativt lÀge ger dig fria hÀnder att göra vad du vill. Om du vill vara sÀker pÄ att du ansluter till ett spel med andra spelare, klicka pÄ "BlÀddra" för att visa listan över aktiva spel med spelare!

Skapande av vÀrldar

Precis som i andra kreativa voxelbaserade spel kan du samla resurser, bryta marken, bygga strukturer och skapa olika föremÄl för att avancera. Du kan ocksÄ skapa och ladda vÀrldar med unika egenskaper och terrÀnger, samt anvÀnda anpassade frön för att generera vÀrldar med egna instÀllningar.

Minispel

Miniblox har ett brett utbud av minispel med olika mÄl. Utmana andra spelare i PvP-lÀgen som Eggwars och Skywars, eller visa upp dina hoppfÀrdigheter i parkour. HÀr Àr den fullstÀndiga listan för dig att utforska!

  • KitPvP
  • Skywars
  • Eggwars doubles
  • Eggwars quads
  • Spleef
  • Bridge duels
  • One in the quiver
  • Classic PvP

Online-spel

Miniblox har ett fantastiskt utbud av sociala funktioner. Du kan lÀgga till vÀnner, skapa anpassade rum med dina egna kriterier och bjuda in andra spelare att ansluta till dig.

Samla mynt frÄn dina spel och dagliga inloggningsbonusar för att köpa nya skins!

Fler spel som detta

Det finns massor av andra roliga och gratis spel som Miniblox att spela pÄ CrazyGames. Om du vill prova ett nytt spel rekommenderar vi Bloxd, en liknande titel med olika spellÀgen. Om du Àr mer intresserad av strid, kolla in Voxiom.io.

SlÀppdatum

Januari 2019

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Senast uppdaterad

Jun 17, 2024

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons