Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

New Year Makeup Trends

Betyg:
8.9
(55,556 röster)
Utvecklare:
Gamerina
Utgiven:
januari 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

New Year Makeup Trends Àr ett gratis modespel dÀr du hjÀlper Ellie, Olivia och Kiki att hitta den perfekta looken för det nya Äret! Mixa och matcha frisyrer, klÀnningar, sminknyanser och mycket mer för att se fantastisk ut pÄ avslutningsfesten!

Hur man spelar

Visa vad du gÄr för nÀr det gÀller styling

Efter en kort pratstund med tjejerna Àr det dags att göra dig redo för den stora dagen! Dessa tjejer förlitar sig pÄ dina fÀrdigheter som professionell stylist för att se fantastiska ut pÄ festen. Vilka glittrande stilar kommer du att vÀlja för att se till att de lÀmnar ett intryck?

VĂ€lj bland olika stilar

Styla tjejerna en efter en och vÀlj bland olika sminkstilar och klÀdesplagg för att skapa den perfekta looken. Du kan vÀlja bland ögonskuggsnyanser, applicera ögonskugga och lösögonfransar, passande klÀnningar och mycket mer.

Utforska unika looker

NÀr du har skapat utseendet för den första karaktÀren Àr det dags för nÀsta. Varje karaktÀr har en unik uppsÀttning klÀder och stilar, sÄ din kreativitet blir uppdaterad för varje person.

Ta en selfie

Har du stylat alla tre tjejerna inför festen? GÄ till kammarummet och ta nÄgra stiliga bilder och dela dem i sociala medier sÄ att alla kan se att du och dina tjejer Àr redo för en fantastisk nyÄrsfest!

Andra spel som detta

Har du haft roligt nÀr du spelade New Year Makeup Trends? CrazyGames erbjuder hundratals fler roliga, gratis modespel. TvÄ andra populÀra val Àr Fashion Challenge: Catwalk Run och Boyfriend Fashion Trends. Kolla in dem hÀrnÀst!

Utgivningsdatum

Januari 2024

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons