Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Planet Clicker

Betyg:
9.0
(49,323 röster)
Utgiven:
november 2021
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Planet Clicker är ett enkelt spel. Här kommer ditt mål att vara att öka energiproduktionen och kolonisera andra planeter. Köp och uppgradera olika medel för energiproduktion och se hur enheterna flödar!

Kolla in den senaste versionen Planet Clicker 2, med fler planeter och uppdaterad grafik!

Kolonisera solsystemet

Jorden

Planet Clicker startar med jorden och en mängd olika energi-uppgraderingar. Du kan öka energiproduktionen genom att förbättra din klickförmåga, genom bygga gårdar, kraftverk och mycket mer.

Mars

När du har tjänat tillräckligt med energi från jorden, kan du därefter köpa Mars via en interplanetär överföring av energienheter. Den röda planeten kommer med en uppsättning nya uppgraderingar som sololja, kol, kärnkraft och utomjordisk teknik.

Venus

Den sista planeten är Venus, som kostar 1 biljon energienheter att köpa. På den här planeten finns olika tekniker som järn, lava och den mystiska uppgraderingen "framtida teknik" som ligger längst ner på listan.

Fler spel som detta

Clicker och frånvarande spel, är några av de mest beroendeframkallande genrerna som går att spela på internet. Det betyder att du har ett stort urval. Andra klassiska spel som du kan kolla in när du har erövrat solsystemet är följande Candy Clicker 2, Orb of Creation, och GrindCraft.

Utgivningsdatum

Mars 2020

Utvecklare

Planet Clicker är utvecklad av Coltroc.

Plattform

Webbläsare (dator och mobil)

Kontroller

Vänsterklicka på planeterna för att generera energi.

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons