Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Rymd Spel

Under mÄnga Är har mÀnniskan varit fascinerad av rymden. Vi har satt vÄr fot pÄ mÄnen, landat en robot pÄ Mars och skickat satelliter till universums avlÀgsna delar. Rymden Àr ett oÀndligt öppet omrÄde och mÄnga av oss vill gÀrna tro att det finns utomjordiska arter dÀr ute som vi kan komma i kontakt med. Filmer som E.T, Alien och Star Trek har underhÄllit oss under mÄnga Är och gett oss idéer om smÄ gröna mÀn frÄn yttre rymden! Rymdspel ger oss möjlighet att utforska andra vÀrldar, strida mot utomjordingar och delta i enorma stjÀrnstrider.

Följande fyra rymdspel har handplockats för att representera fyra av vÄra mest populÀra titlar inom denna genre. Först har vi Run 3 - detta rymdbaserade löparspel testar verkligen din skicklighet och reflexer. Du styr en söt liten utomjording och mÄste guida honom genom en hinderbana. Hoppa över hÄligheter i banan och undvik fallfÀrdiga stenrutor. Det som gör detta löparspel Ànnu mer spÀnnande Àr att du kan springa pÄ bÄda sidor av banan! DÀrefter har vi Space City - Bygg ditt imperium, ett kort byggspel som utspelar sig pÄ en utomjordisk planet. Ditt mÄl Àr att utvinna resurser för att driva ditt rymdskepp och ge dig av. Utöka din produktion, bygg ny teknik och var beredd pÄ tjuvar!

Till sist har vi StarBlast, en underhÄllande multiplayer-arkadskjutare i rymden. Bryt asteroider och bekÀmpa andra spelare med ditt helt uppgraderbara rymdskepp. Samarbeta med dina lagkamrater för att sÀkra segern. Som du kan se Àr dessa tre spel fantastiska och mycket roliga - varför inte ta en titt pÄ de andra rymdspelstitlarna vi har att erbjuda ocksÄ?


Spela det bĂ€sta online Rymd Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Planet Clicker 2 och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer