Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Racing in City

Betyg:
8.4
(156,526 röster)
Utvecklare:
Hammurabi
Utgiven:
oktober 2023
Senast uppdaterad:
november 2023
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Racing in City Àr ett körspel dÀr du undviker trafiken och fullbordar utmaningar. Navigera genom stadstrafiken pÄ olika banor och se vÀrlden frÄn förarplatsens perspektiv. Delta i en lÄng och framstÄende karriÀr som förare. TjÀna poÀng och vÀxla in dem mot bilar och uppgraderingar.

Hur man spelar

Starta din karriÀr

Det Àr dags att ge gas i din karriÀr och ta dig an en rad karriÀrsdefinierande utmaningar. KarriÀrlÀget tar dig med pÄ en resa till nya platser och större utmaningar som testar dina fÀrdigheter bakom ratten och belönar dig mer ju lÀngre du spelar.

Undvik trafik

Dina möjligheter att tjÀna pengar Àr obegrÀnsade. Starta ett spel med enkelriktad eller dubbelriktad trafik och kör sÄ lÀnge du kan. Ta risker som att köra nÀra andra bilar och köra pÄ fel sida av vÀgen i hög hastighet för att tjÀna bonuspoÀng. Med de pengar du tjÀnar kan du köpa nya vÀgar att köra pÄ.

Köp och uppgradera bilar

Det finns mÄnga anpassningsmöjligheter för dina bilar. Inte nog med att du kan justera motorn och alla bilens interna funktioner, du kan Àven lÀgga till spoiler, bromsok och andra kosmetiska detaljer för att göra din bil fantastisk.

Fler spel som detta

CrazyGames har ett stort urval av bilspe. Om du letar efter nÄgot att spela efter Racing in City, kolla in ett annat populÀrt racingspel som Mr Racer eller Night City Racing.

Utgivningsdatum

  • Maj 2016 (Android)
  • Juli 2016 (iOS)
  • Oktober 2023 (WebGL)

Utvecklare

Hammurabi har utvecklat detta spel.

Plattformar

  • WebblĂ€sare (stationĂ€r och mobil)
  • Android
  • iOS

Senast uppdaterad

Nov 23, 2023

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons