Logga CrazyGames.se
background
7,406
betyg
8.6

Skydom är ett roligt och vackert match-3-spel. Det är ett spel som har en mer klassisk kartutveckling, samtidigt som det behåller unika funktioner från andra match-3 spel som Jewels Blitz och Match Arena.

Spelets funktioner

Uppfyll unika mål för att få belöningar

Det finns ett mål i varje nivå som spelar i Skydom. Detta mål innebär vanligtvis att du måste rensa en viss mängd av ett visst föremål eller en viss ädelsten. När du gör det är nivån klar och du blir belönad! I vissa nivåer får du även tävla mot andra spelare online.

Skapa speciella ädelstenar för kraftfulla effekter

Matcha 3 bitar av samma färg för att rensa bort dem från brädet och för att fortsätta spela mot målet. Kombinera högre multipler av ädelstenar för att skapa unika bitar som ger fantastiska effekter.

Lås upp nya funktioner med hjälp av progression

Fortsätt ditt äventyr i Skydom, på oupptäckta vägar i nya länder och lyckas låsa upp alkemisten när du har tjänar 1.000 mynt. Denna mästare av elementen kommer brygga speciella bonusbitar åt dig, som blir fulla bonusar när de har samlats in.

Anpassa din spelupplevelse

Skydom kommer att ge dig tips varje steg på vägen. Om du vill stänga av dessa kan du göra det i inställningarna. Det gör spelet lite mer utmanande. Här kan du dessutom ändra flera inställningar, bland annat språket.

Utgivningsdatum

Mars 2020

Utvecklare

Skydom är utvecklat av PecPoc Games.

Plattform

Webbläsare (dator och mobil)

Senast uppdaterad

Sep 19, 2022

Kontroller

Dra eller använd vänster musknapp för att byta bitar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons