Logga CrazyGames.se
background

Slash Royal

37,429
betyg
9.4

Slash Royal är ett avslappnat överlevnadsspel där du slåss tills du är den sista spelaren som lyckas stå kvar. Spring runt på kartan och säkra olika vapen, som du kan använda mot dina motståndare. Krossa dina fiender till det inte finns någon kvar och var den enda överlevande på arenan för att vinna matchen.

Hur du spelar

Hitta det bästa vapnet

Spring till det närmaste eller bästa vapnet för att ta upp det. Det finns bomber, pilbågar, yxor, svärd, klubbor och mycket mer. Hitta det bästa vapnet för att ta ner dina motståndare och slakta dem alla för att vinna spelet.

Utkämpa strider på unika platser

Varje Slash Royal-nivå är placerad på en unik plats med en egen kamparena. Använd nivåns utformning till din fördel och spela för att vinna.

Få en startfördel

Du kan välja mellan två möjliga bonusar före varje omgång. Dessa är slumpmässiga och kan t.ex. handla om att göra din karaktär gigantisk, börja med ett speciellt vapen, öka hastigheten, stjäl vapenförmåga, med mera.

Utgivningsdatum

  • December 2020 (Android och iOS)
  • Maj 2022 (WebGL)

Utvecklare

Slash Royal utvecklades av Yso Corp. Deras andra populära spel är bland annat Hide N Seek, Wood Farmer, och Riot Escape.

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android
  • iOS

Kontroller

Använd WASD eller piltangenter för att flytta dig runt arenan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons