Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Smarty Bubbles

Betyg:
7.8
(11,131 röster)
Utvecklare:
Famobi
Utgiven:
maj 2016
Senast uppdaterad:
maj 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Smarty Bubbles Àr ett match-3 bubbelskjutningsspel med roligt och avkopplande gameplay. Skjut bubblorna mot de matchande fÀrgerna och njut av att poppa bort dem alla. Din lust att poppa bubblor kommer att tillfredsstÀllas genom att spela detta spel gratis, hÀr.

Hur man spelar Smarty Bubbles

Skjut Bubblor

Du fÄr en bubbla. Du siktar pÄ den bubblan. Du skjuter. Helst skjuter du bubblan mot bubblor som ser likadana ut. Det Àr vad du behöver göra för att fÄ bubblorna att spricka. Matcha 3, och du fÄr den ljuva tillfredsstÀllelsen att ta bort en grupp av likfÀrgade bubblor pÄ en gÄng. Det Àr sÀrskilt magiskt nÀr du poppar en stor grupp av dem.

Njut av AtmosfÀren

Ljudeffekterna och musiken samverkar för att skapa den perfekta upplevelsen för en bubbelskjutningsentusiast. Du kan vÀlja mellan ett urval av fyra musikspÄr nÀr du vill Àndra stÀmningen.

Spela OĂ€ndligt

Vissa bubbelskjutningsspel har en mÀngd lÀtta nivÄer. Inte Smarty Bubbles. Det hÀr spelet Àr av klassisk "oÀndlig" typ och Àr ganska utmanande jÀmfört med liknande spel.

Tips

Bubblorna rör sig lÀngre ner pÄ skÀrmen, sÄ du mÄste poppa snabbare och inte tillÄta att en sida övervÀldigas av en hög mÀngd flerfÀrgade bubblor. Försök att poppa jÀmnt och sikta pÄ de största klustren. Du kan ocksÄ studsa bubblorna mot vÀggarna för att komma Ät svÄrÄtkomliga platser, ofta kallade bubbelraviner.

Liknande Spel

Det finns massor av bubbelskjutningsspel och match-3-spel pÄ CrazyGames. HÀr Àr nÄgra andra trevliga titlar som du kan övervÀga:

Egenskaper

  • Avkopplande gameplay och estetik
  • Ett urval av fyra musikstycken
  • Utmanande spelformat
  • Detaljerad statistik över dina slutförda spel

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Utvecklare

Smarty Bubbles utvecklades av Famobi.

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Senast uppdaterad

May 29, 2023

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons