Logga CrazyGames.se

Stacky Bird

134,876
betyg
9.0
Utvecklad av  Kooapps

Stacky Bird är ett hyper-casual arkadspel där du staplar ägg för att undvika hinder. Lägg äggtorn och spring så att din fågel inte kraschar. Spela igenom de färgglada nivåerna, flyg till nya världar och njut av dina belöningar!

Funktioner

Ge dig ut på ett uppdrag till kungen Spikys slott.

Kungen Spiky har tagit din fågel! Följ med Stacky Bird på en resa för att rädda sin flickvän från kungen Spikys slott. Stapla äggen högt för att lyckas komma över olika hinder när den fyrkantiga fågeln flyger genom nivån. Om du får 3 perfekta landningar lyckas du aktivera shooty-läget!

Utforska nya områden och samla belöningar

Slå ut dina vingar och flyg till nya destinationer. Njut av olika bonusnivåer för att tjäna extra guld och hemliga karaktärer när du lyckas göra framsteg i spelet. Du kan använda guldet för att inreda ditt söta fågelhus med en soffa, TV och mycket mer.

Köp nya skinn med ditt guld

Det är kul att spela som fågel, men du kan också vara en sköldpadda, en kyckling, en gris och många andra djurvänner. Hitta din favorita söta lilla husdjur och ta med dem på äventyr.

Tävla och kom tillbaka för begränsade evenemang

Gå med i Stacky Birds tävlingsscen och bli en expert. Det finns en daglig, veckovis och en all-time topplista. Det finns också begränsade live-evenemang såsom minispel och speciella nivåer som gör att du kan låsa upp exklusiva och unika karaktärer!

Utgivningsdatum

Juni 2022

Utvecklare

Stacky Bird har utvecklats av Kooapps, som även har utvecklat det framgångsrika mobilspelet Snake.io.

Plattformar

  • Webbläsare (dator och mobil)
  • Android
  • iOS

Kontroller

  • Klicka och håll på mellanslag för att lägga ägg.
  • Klicka och håll ner vänster musknapp för att lägga ägg.
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons