Logga CrazyGames.se

Teacher Simulator

Betyg:
9.2
(51,204 röster)
Utvecklare:
Kwalee
Utgiven:
september 2022
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Klassificering:

Teacher Simulator är ett roligt simuleringsspel där du får spela rollen som lärare. Betygsätt tentor och se till att barnen uppför sig på allra bästa sätt. Du kanske har varit elev förut, men nu är det du som får vara den som bestämmer!

Den mest realistiska undervisningssimulatorn

Lär barnen viktiga livskunskaper

I Teacher Simulator får du lära barnen svaret på viktiga frågor som "Vad betyder LOL?". Detta ger ungarna värdefull information om olika historiska termer som deras föräldrar kanske använder i textmeddelanden. Du kan hitta liknande frågor i ToT eller Trivia.

Slipa pennor och rätta tentor

Gör dina pennor perfekt vassa och förbered dig på att rätta elevernas arbete! Sätt ett kryss eller ett X i varje ruta beroende på om svaret är korrekt eller inte.

Gå runt i korridorerna och disciplinera eleverna

Har du kommit på barn som beter sig illa eller ännu värre, som slåss med varandra? Den här skolan är full av riktiga rackare och busungar. Du kan ta till åtgärder mot deras bus, genom att spruta på barnen med en brandsläckare eller ge dem en elpistol. Gör allt du kan för att se till att barnen följer reglerna!

Fånga barn som fuskar på prov

Fusk, slagsmål och dåligt uppförande är vanliga problem på den här skolan. Det är därför din plikt som lärare att se till så att barnen sköter sig ordentligt. En del barn tror att de kan komma undan med att kopiera andras arbete - men inte när du ser det!

Få ditt drömjobb

Karriärutvecklingen går snabbt framåt i Teacher Simulator. Få möjlighet att undervisa nya klasser genom att göra ett bra jobb i dina nuvarande arbetsuppgifter. Du kan undervisa i film, ekonomi, allmänkunskap och mycket mer. De nya jobben du får, kommer att ge dig bättre betalt. Om du är ute efter en fullständig karriärförändring kan du kolla in Market Boss eller Sweet Shop 3D.

Funktioner

  • Lär barnen viktiga livskunskaper
  • Få nya lärarroller när du gör framsteg i spelet
  • Användning av intressanta disciplinära åtgärder
  • Ha kul med lärarlivet!

Utgivningsdatum

  • Juli 2020 (iOS)
  • Augusti 2022 (Android)
  • September 2022 (WebGL)

Utvecklare

Kwalee har utvecklat det här spelet.

Plattformar

  • Webbläsare (dator och mobil)
  • Android
  • iOS

Kontroller

Använd vänster musknapp för att spela spelet.

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons