Logga CrazyGames.se

Text Twist

Betyg:
7.7
(8,739 röster)
Utgiven:
februari 2017
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Text Twist Àr ett roligt ordspel som utvecklats av GameHouse. Skapa sÄ mÄnga ord som möjligt med bokstÀverna - innan tiden gÄr ut. Varje giltigt ord kommer att bidra till din totala poÀng.

Hur du spelar

Text Twist innehÄller en blandning av lÀtta och svÄra ord att hitta. Orden mÄste vara minst 3 bokstÀver lÄnga. Du har totalt 2 minuter i varje omgÄng att hitta sÄ mÄnga ord som möjligt, innan timern gÄr ut. För att kvalificera dig till nÀsta omgÄng mÄste du hitta det lÀngsta ordet som anvÀnder alla bokstÀver.

Text Twist sÀtter dina lÀs- och skrivkunskaper pÄ prov. Orden blir svÄrare och mer obskyra ju lÀngre som du kommer i spelet, sÄ du mÄste vara ganska bra pÄ det engelska sprÄket om du vill komma lÄngt.

För att hjÀlpa till har spelet en "twist"-funktion, som blandar bokstÀverna. Detta Àr anvÀndbart nÀr du fastnar och behöver ett nytt perspektiv.

Fler spel som detta

Om du letar efter en mÀngd olika ordutmaningar kan du kolla in vÄra gratis ordspel. Det finns en blandning av svÄra spel och enklare spel för yngre spelare. NÄgra av de mest spelade titlarna Àr Word Wipe, Drawize, och Crossword Connect.

Funktioner

  • AnvĂ€nd dina kreativa sprĂ„kkunskaper för att hitta olika ord
  • Roligt spel som testar dina kunskaper i engelska
  • TidsbestĂ€mda rundor ger mer spĂ€nning och press
  • Den ökande svĂ„righeten gör spelet till en riktig utmaning

Utvecklare

GameHouse har tillverkat det hÀr spelet.

Plattform

WebblÀsare (dator och mobil)

VANLIGA FRÅGOR

Hur vinner man pÄ Text Twist?

Du mÄste hitta ett ord som anvÀnder alla bokstÀverna samtidigt.

Hur svÄrt Àr Text Twist?

Text Twist Àr ett ganska utmanande spel, Àven för personer med engelska som modersmÄl.

Instruktioner

Du kommer att börja med en grupp bollar, som alla Àr markerade med en bokstav. Klicka pÄ en boll för att placera den i boxen ovanför. Klicka dÀrefter pÄ Enter nÀr du Àr redo. Ordet kommer vara synligt i toppen av skÀrmen. Det finns ocksÄ ett hemligt "bingo-ord" som ger dig bonuspoÀng - om du lyckas hitta det.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons