Logga CrazyGames.se

There Is No Game

54,110
betyg
9.2

Det här spelet... vänta... är det ett spel? Det finns inget spel! Eller finns det? Klara olika utmaningar, medan berättaren försöker övertyga dig om att det inte finns något spel. Detta är den ursprungliga game jam-versionen som skapades av Kamizoto.

Hur du spelar

Det börjar med en inledande text, där du först behöver bevisa att berättaren har fel genom att interagera med texten. Därifrån blir du snabbt indragen i en rad roliga små pussel, som styrs av en spännande historia som får dig att vilja veta mer.

Om There Is No Game

There is No Game är ett 10-15 minuter långt spel som vann kategorin "deception" i Newgrounds Construct Jam 2015. Pascal Cammisotto (KaMiZoTo) har utvecklat spelet. Två år senare, 2017, startade han Draw Me a Pixel (rita mig en pixel) tillsammans med en vän och finansierade den framgångsrika spin-offfilmen "There is No Game" med hjälp av en crowd-funding: Wrong Dimension".

Fler spel som detta

There is No Game, anses vara en äventyrsspel och har mycket gemensamt med peka-och-klicka genre. Det finns också olika pussel i spelet. Escape or Die är ett utmärkt val i denna kategori, och We Become What We Behold är ett annat populärt kortspel som är värt att kolla in.

Funktioner

  • Game-jam vinnande originalkoncept
  • Engagerande berättelse
  • Olika pussel som alla kan njuta av
  • En berättelse som avslöjar sig och håller dig fast.

Utvecklare

Detta spel är utvecklat av Kamizoto.

Utgivningsdatum

Maj 2017

Plattform

Det här spelet är ett webbläsarspel.

Kontroller

Vänsterklicka för att integrera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons