Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

We Become What We Behold

Betyg:
9.5
(263,006 röster)
Utgiven:
oktober 2016
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Vi blir vad vi ser som ett avslappnat 5-minuters peka-och-klicka-spel om nyhetscykler, onda cykler och oÀndliga cykler. FÄnga ögonblick med din kamera och se hur rutorna och cirklarna reagerar!

Hur man spelar We Become What We Behold

I spelet finns flera karaktÀrer som slumpmÀssigt gÄr omkring pÄ skÀrmen. Det enda du kan göra Àr att fotografera dessa karaktÀrer. NÀr du siktar och skjuter visas fotot du tar i mitten av skÀrmen och visas pÄ en liten TV sÄ att alla kan se det. SÄ var försiktig med vad du bestÀmmer dig för att publicera, eftersom detta Àr kÀrnan i spelet.

"Vi blir vad vi ser. Vi formar vÄra verktyg, och sedan formar vÄra verktyg oss."

KaraktÀrer att fotografera

Det finns flera karaktÀrer i spelet. De flesta av karaktÀrerna i början bestÄr av "normala mÀnniskor" med fyrkantiga och runda huvuden. Du hittar nÄgra efterslÀntrare i gruppen, som ett förÀlskat par, en man med hatt, en arg man och en syrsa.

Den tjusige mannen med hatten

En av de första karaktÀrerna som kommer in bland de "normala mÀnniskorna" Àr mannen med hatt. Det Àr svÄrt att inte ta ett foto av honom eftersom alla andra foton av normala mÀnniskor Àr mindre Àn tillfredsstÀllande nÀr det gÀller vad som hÀnder nÀr deras foton visas. NÀr du tar ett foto av mannen med hatt och alla andra karaktÀrer ser det fotot, vill alla normala mÀnniskor nu ha pÄ sig en hatt.

Normala tittare med hatt

NÀr du fotograferar en normal tittare med en hatt ser du kedjereaktionen i full effekt. Plötsligt vill ingen ha hatt lÀngre. Den har blivit för populÀr.

KĂ€rleksparet

NÀr du fotograferar det förÀlskade paret, och de Àr pÄ offentlig visning, kommer de snart att skÀmmas. Och du kommer sannolikt inte att se mÄnga kÀrlekspar pÄ gatorna lÀngre. NÀr allt kommer omkring, "Vem tittar pÄ TV för att se folk komma överens?"

Arg person

Det Àr hÀr det blir intressant. NÀr du fotograferar den arga personen, om du inte behöver fÄnga dem nÀr de skriker Ät nÄgon, kommer du att uppmanas att "fÄnga dem medan de gör nÄgot." Det enda de gör Àr att skrika, sÄ det Àr nÄgot du letar efter. Ta ett foto av dem nÀr de skriker, och mediafrossan börjar, Àven kÀnd som galna fyrkantiga attacker.

Ilska och rÀdsla multipliceras snabbare Àn kÀrlek i det hÀr spelet

NÀr du skjuter ilska pÄ bilderna Àr det svÄrt att gÄ tillbaka till normalitet. De normala mÀnniskorna kommer att bli alltmer rÀdda för varandra, snubbla varandra och sedan börjar rutorna och cirklarna vÀnda sig mot varandra. NÀr de normala mÀnniskorna blir röda börjar de hata varandra. NÀr detta hÀnder, och du fotograferar det, börjar vÄldet och hatet utvecklas i en spiral mot ett vÄldsamt klimax.

Tips

Syrsor Àr bara syrsor. Ingenting hÀnder nÀr man fotograferar dem.

Funktioner

  • Ett litet spel om samhĂ€llet och media
  • FĂ„nga ögonblick som pĂ„verkar befolkningen
  • Kvadrera och ringa in mĂ€nniskor med olika berĂ€ttelser
  • Trevligt konstverk och ljudeffekter

Utgivningsdatum

    "Vi blir vad vi betraktar. Vi formar vÄra verktyg, och sedan formar vÄra verktyg oss." Spelet börjar med detta citat, som i huvudsak Àr spelets kÀrna.

Oktober 2016 och uppdaterades i oktober 2018.

Utvecklare

Nicky Case utvecklade We Become What We Behold. Stöd utvecklaren.

Plattformar

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Fler spel som detta

We Become What We Behold Àr i en helt egen liga, och om du gillade att spela det kan du blÀddra igenom vÄr kategori med casual-spel för att hitta fler. Ett annat spel som du kanske gillar Àr Geometry Dash Online, som testar hur bra du kan hÄlla jÀmna steg med rytmen. Du kan ocksÄ ÄtervÀnda till en klassiker som Atari Breakout eller Bubble Shooter Classic för att fÄ bort tankarna frÄn samhÀllets cykler och istÀllet Àgna dig Ät gammal hederlig klassisk underhÄllning.

Kontroller

AnvÀnd vÀnster musknapp för att fÄnga ett ögonblick

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons