Tiger Simulator 3D

118,269
betyg
9.0

Tiger Simulator 3D är ett annat fantastiskt simuleringsspel som har skapats av CyberGoldfinch. Tigrar är verkligen magnifika och vackra djur och nu får du fchansen att se hur det är att leva som dessa kungliga djur i naturen. Du har kontroll över en tiger, där du behöver springa genom det vilda, försöka överleva och växa dig stark.

Du måste jaga mat och fånga ditt byte för att försörja dig själv med näring och energi - glöm dessutom inte att dricka vatten. På hela världskartan kan du slutföra olika utmaningar för andra djur och karaktärer för att tjäna guld - du kan använda detta guld för att öka statistik och effektnivå för din tiger. Du kan också hitta en tigerkompis och uppfostra din alldeles egna tigerfamilj! Se hur det är att leva i naturen idag och börja ditt tigeräventyr!

Funktioner

 • TIGERFAMILJ - Om du hittar en annan tiger, kommer du att kunna skapa en familj. Med karaktärens utveckling blir möjligheten att göra barn tillgänglig. Du kan få upp till 4 barn. Din familj kan hjälpa dig i strid och jakt. Det finns en möjlighet att förbättra varje familjemedlem. För att göra detta är det nödvändigt att jaga och samla mat och sedan mata barnen eller din gemål.
 • TIGERANPASSNING - Anpassa tigerns utseende precis som du vill. Det finns flera skins att välja mellan. Du kan också anpassa skins för din famil och dina barn. För fans av roliga hattar finns det möjlighet att bära en mängd olika hattar!
 • UPPGRADE - Det finns en möjlighet att förbättra de individuella egenskaperna hos familjemedlemmarna och även egenskaper som påverkar alla tigrar i familjen samtidigt. Glöm inte att förbättra karaktärerna! Få erfarenhet av att genom att klara av utmaningar och jaga. Efter du har klarat av en nivå, kan karaktären spendera den på attacker, energi eller på liv. Det finns också speciella färdigheter som gör att du kan öka hastigheten, samla mer mat, få mer resurser för handlingar i spelet, med mera.
 • OLIKA VARELSER - På din resa kommer du att få se många olika varelser. Några av dem är fredliga, medans andra är mycket farliga. Tigrarna kommer också att bekämpa farliga bossar.
 • UTMANINGAR - Ta del av olika utmaningar. Ibland måste du jaga djur, ibland leta efter gamla artefakter och ibland ha kul och skjuta upp fyrverkerier. Du vet aldrig vad questkaraktärerna kommer att be dig göra.

Utvecklare

Tiger Simulator 3D har utvecklats av CyberGoldfinch. Du kan också spela andra fantastiska djursimulatorspel från samma utvecklare, som Fox Simulator och Vargsimulator. Du kan följa utvecklaren på Twitter: https://twitter.com/CyberGoldfinch

Plattform

Webbläsare. Vi har också Android- och iOS-versionerna.

Walkthrough Video

Kontroller

 • WASD eller piltangenter för att röra på tigern
 • Vänster musknapp för att attackera
 • Mellanslag för att hoppa
 • Shift för att springa
 • Annons
  Visa Mindre
  Annons
  Annons
  Annons
  Annons