Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Unpuzzle: Tap Away Puzzle Game

Betyg:
9.0
(5,649 röster)
Utgiven:
april 2024
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Unpuzzle: Tap Away Puzzle Game Àr ett hjÀrngympa-spel dÀr du sveper block för att lösa invecklade pussel. Med över 1000 nivÄer testar varje drag din logik och ditt kritiska tÀnkande.

Du kan anpassa klossarna med olika skinn och teman och slĂ€ppa dem med glĂ€djande klick. Detta spel blandar utmaning och avkoppling nĂ€r du navigerar den knepiga men lugnande uppgiften att frigöra de fĂ€rgglada tegelstenarna. Är du beredd att förbĂ€ttra din hjĂ€rnkraft?

Hur man spelar Unpuzzle: Tap Away Puzzle Game

Detta spel med ett klick har en ganska enkel förutsÀttning - du mÄste frigöra hela brÀdet med fÀrgglada block. Varje block har en pil som pekar norrut, söderut, österut eller vÀsterut. NÀr du klickar pÄ blocket, om det Àr obehindrat, kommer det att flytta. Om det inte finns nÄgot block i pilens riktning kommer det att flyttas helt frÄn brÀdet. SÄ hÀr befriar du brÀdet frÄn block.

LÄter det enkelt nog? Till en början Àr nivÄerna faktiskt ganska enkla, men ju lÀngre du kommer, desto fler hinder hittar du. Du har ett visst antal drag som du kan göra, vilket bara ökar trycket pÄ att lösa pusslet.

Antalet drag du har tillgÀngligt Àr generöst, sÄ om du inte slösar bort dem pÄ ovÀsentliga drag bör du vara okej. Nyckeln Àr att tÀnka strategiskt för att frigöra öppningar för framtida drag och pÄ sÄ sÀtt skapa förutsÀttningar för framgÄng.

I takt med att nivÄerna avancerar ökar ocksÄ komplexiteten i hur blocken Àr placerade med roterande piluppsÀttningar och mer för att hÄlla dig pÄ tÄrna.

Utgivningsdatum

  • November 2021 (iOS)
  • Mars 2022 (Android)
  • April 2024 (WebGL)

Plattformar

  • WebblĂ€sare (stationĂ€r och mobil)
  • Android
  • iOS

Fler spel som detta

Om lugnande logikspel inte Àr nÄgot för dig, titta pÄ vÄr omfattande samling av pusselspel. NÄgra populÀra pusselspel som hÄller hjÀrnan i trim Àr Word Scramble, dÀr du kan lösa upp bokstÀver för att hitta ord med en tidsbegrÀnsning; The Impossible Quiz, ett frÄgespel som fÄr dig att tÀnka utanför boxen; eller 2048, en hjÀrngympa med siffror.

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons