Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Valentine's Day Couple Date

Betyg:
8.9
(15,889 röster)
Utvecklare:
Gamerina
Utgiven:
februari 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Valentine's Day Couple Date Àr ett gratis klÀdspel dÀr du sÀtter scenen för den perfekta Alla hjÀrtans dag-dejten! VÀlj olika klÀder och fantastiska accessoarer som passar för en rad minnesvÀrda Alla hjÀrtans dag-aktiviteter. Hur kommer du att göra denna speciella dag till en att minnas?

Hur man spelar

Visa din stylists mÄngsidighet

Ben har lagt ner mycket arbete pÄ att göra Alla hjÀrtans dag perfekt för Ellie! Han förlitar sig pÄ dina fÀrdigheter som professionell stylist för att fÄ varje aspekt av denna dag att se perfekt ut, sÄ att minnena kan vÄrdas för alltid. Hur kommer du att vÀlja att utforma uppsÀttningen? Och vilka blÀndande stilar kommer du att vÀlja för att se till att de ser fantastiska ut varje steg pÄ vÀgen?

VÀlj frÄn ett brett utbud av stilar

Dagen börjar med den perfekta morgonscenen - frukost i Paris, med utsikt över Eiffeltornet. Efter det gÄr ni till gymmet tillsammans, innan ni sveps ivÀg till en romantisk middag pÄ taket. I varje scen kommer du att styla Ben och Ellie, vÀlja de bÀsta klÀderna för situationen och se till att dekoren Àr perfekt.

Utforska unika looks

Varje karaktÀr och scenario har en unik uppsÀttning klÀder och rekvisita, frÄn frukostartiklar till trÀningsklÀder och romantiska presenter, sÄ din kreativitet blir uppdaterad för varje ögonblick.

Ta en selfie

Efter en dag fylld av romantik kan du titta tillbaka pÄ bilderna och de fantastiska minnena ni har delat med varandra. Se tillbaka pÄ varje ögonblick och spara de bÀsta.

Fler spel som detta

Har du haft roligt spelar Valentine's Day Couple Date? CrazyGames erbjuder hundratals fler roliga och gratis mode-spel. TvÄ andra populÀra val Àr Fashion Challenge: Catwalk Run och Boyfriend Fashion Trends. Kolla in dem hÀrnÀst!

Utgivningsdatum

Februari 2024

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons