Logga CrazyGames.se

Vex 3

Betyg:
9.1
(166,280 röster)
Utgiven:
augusti 2014
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Vex 3 Àr det tredje plattformsspelet i Vex-serien. Spelet Àr fullt av vÀndningar, med en labyrint av dödliga enheter och fÀllor för att navigera pÄ varje nivÄ. Undvik snurrande blad, spikar och fÀllor för att ta dig till nÀsta nivÄ!

Hur du spelar Vex 3

För att spela igenom och gÄ vidare i spelet Vex 3 behöver du nÄ slutet av varje nivÄ. Det betyder att du behöver undvika de dödliga fÀllorna och anordningarna som ligger spridda runt varje nivÄ. NÀr du blir offer för en av dessa dödliga objekt, skickas du tillbaka till nÀrmaste kontrollpunkt. DÀrifrÄn mÄste du ta reda pÄ hur du kan övervinna hindret som orsakar dig svÄrigheter att gÄ vidare...

Vex 3 nivÄer

Det finns 10 regelbundna nivÄer att arbeta igenom. Som du kan förestÀlla dig blir det knepigare efter varje nivÄ. Labyrinten blir mer komplex och fÀllorna blir mer utmanande. Om du Àr en bestÀmd spelare finns det ocksÄ 9 utmaningsakter. Dessa ger dig en vÀlförtjÀnt "Hardcore"-pokal.

Troféer

Om det inte rÀcker med att ta sig ur nivÄn, finns det andra prestationer som kan fÄ dig att kÀnna dig fullbordad. Du kan tjÀna hÀftiga troféer för att slutföra en nivÄ perfekt utan att dö, eller dö för mÄnga gÄnger. Sedan Àr det Hardcore prestationerna. Dessa prestationer inkluderar dolda stjÀrnor som finns pÄ varje nivÄ, liksom de ytterligare 9 utmaningsnivÄerna.

Vex-serien

Vex Àr ett av de mest populÀra stickman-pusselspelen. Mekaniken i Vex-serien pÄminner om den notoriskt svÄra N-spelserien, som har sitt ursprung frÄn Är 2004.

Originalet Vex var ett Flash-spel som slÀpptes 2013. Vex 4 Àr det senaste tillskottet i Vex-spelserien, med Vex 5 som förvÀntas slÀppas i framtiden.

Stickman spel

Det finns fler stickman-spel, varav mÄnga har överlevnad och pusselelement som Vex 3.

Swingin '2 - övervinn mot dödliga hinder medan du svÀnger genom luften.

Stick Running - spring oÀndligt som en stickman och undvik hindren.

Funktioner

  • Ett utmanande men beroendeframkallande spel
  • En rad pussel att navigera igenom
  • BonusnivĂ„er och prestationer för dina framsteg
  • 10 standardnivĂ„er och 9 ytterligare utmaningsnivĂ„er

Utvecklare

Vex 3 Àr ett spel som Àr utvecklat av Amazing Adam, precis som dess prequels VÀxer och Vex 2 och dess fantastiska uppföljare, Vex 4.

Utgivningsdatum

Augusti 2014

Vanliga frÄgor

Var kan jag spela Vex 3 utan Flash Player?

Du kan spela Vex 3 i HTML5 pÄ CrazyGames.

Är Vex 3 svĂ„rt?

Vex 3 Àr ett utmanande spel som testar dina problemlösningsförmÄgor, sÄvÀl som ditt omdöme och reflexer.

Var kan jag spela det senaste Vex-spelet?

Du kan spela den senaste Vex pÄ CrazyGames. Det senaste Vex-spelet i CrazyGames Àr Vex 4, med Vex 5 som förvÀntas slÀppas i framtiden.

NÀr slÀpptes Vex 3?

Vex 3 slÀpptes i augusti 2014.

Instruktioner

AnvÀnd piltangenterna eller WASD för att röra pÄ dig. Hoppa frÄn sida till sida för att klÀttra pÄ vÀggar. Spela nya nivÄer genom att stÄ pÄ deras block och tryck pÄ nedÄt piltangent. Lila block Àr svaga sÄ de kommer gÄ sönder nÀr du gÄr pÄ dem. Orangea block Àr vÀldigt studsiga och perfekta att anvÀnda om du vill hoppa högt upp i luften! Spelet har mÄnga olika kontrollpunkter, vilket betyder att du kan alltid starta frÄn den senaste om du dör.

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons