Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Vex 3

Betyg:
9.1
(175,670 röster)
Utgiven:
augusti 2014
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Vex 3 Àr det tredje plattformsspelet i Vex-serien. Spelet Àr fullt av twistar och vÀndningar, med en labyrint av dödliga anordningar och fÀllor att navigera pÄ varje nivÄ. Undvik de snurrande bladen, spikarna och fÀllorna för att ta dig till nÀsta akt!

SĂ„ spelar du Vex 3

För att spela igenom och fortsÀtta i Vex 3 mÄste du nÄ slutet av varje akt. Det innebÀr att du mÄste undvika de dödliga fÀllorna och anordningarna som finns utspridda pÄ varje nivÄ. NÀr du faller offer för en av dessa dödliga konstruktioner skickas du tillbaka till nÀrmaste kontrollpunkt. DÀrifrÄn mÄste du klura ut hur du övervinner hindret som orsakar dig bekymmer.

Vex 3 akter

Det finns 10 vanliga akter att arbeta igenom. Som du kan tÀnka dig blir det knepigare. Labyrinten blir mer komplex och fÀllorna utmanande. Om du Àr en hÀngiven spelare finns ocksÄ 9 utmaningsakter. Dessa kommer att ge dig en vÀlförtjÀnt "Hardcore" trofé.

Troféer

Om det inte rÀcker att klara nivÄn utan att dö finns det fler prestationer som fÄr dig att kÀnna dig framgÄngsrik. Du kan fÄ coola troféer för att slutföra en akt perfekt utan att dö, eller att dö för mycket. Sedan finns det hardcore-prestationer. Dessa prestationer inkluderar dolda stjÀrnor utspridda pÄ varje nivÄ, samt de ytterligare 9 utmaningsakterna.

Vex-serien

Vex Àr ett av de populÀraste stickman-pusselspelen. Mekaniken i Vex-serien pÄminner om den ökÀnt svÄra N-spelserien, som hade sin början 2004.

Det ursprungliga Vex var ett Flash-spel som slÀpptes 2013. Vex 4 Àr det senaste tillskottet till Vex-spelserien, med Vex 5 som förvÀntas slÀppas i framtiden.

Stickman-spel

Det finns fler stickman-spel, mÄnga av dem har överlevnads- och pusselinslag som Vex 3. Om du letar efter det senaste spelet i Vex-serien, kolla in Vex 6. Det har fantastiska nya funktioner som skins och dagliga bonusnivÄer. Ett annat spel att kolla in Àr Swingin' 2, dÀr du mÄste övervinna dödliga hinder samtidigt som du svingar genom luften.

Funktioner

  • Utmanande men beroendeframkallande spel
  • Ett utbud av pussel att navigera genom
  • BonusnivĂ„er och prestationer för dina framsteg
  • 10 standardnivĂ„er och 9 extra utmaningsakter

Utvecklare

Vex 3 Àr ett spel av Amazing Adam, precis som dess fantastiska uppföljare, Vex 4.

Utgivningsdatum

Augusti 2014

Instruktioner

AnvÀnd piltangenterna eller WASD för att röra pÄ dig. Hoppa frÄn sida till sida för att klÀttra pÄ vÀggar. Spela nya nivÄer genom att stÄ pÄ deras block och tryck pÄ nedÄt piltangent. Lila block Àr svaga sÄ de kommer gÄ sönder nÀr du gÄr pÄ dem. Orangea block Àr vÀldigt studsiga och perfekta att anvÀnda om du vill hoppa högt upp i luften! Spelet har mÄnga olika kontrollpunkter, vilket betyder att du kan alltid starta frÄn den senaste om du dör.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons