Logga CrazyGames.se
163,189
betyg
9.1

Vex 3 är det tredje plattformsspelet i Vex-serien. Spelet är fullt av vändningar, med en labyrint av dödliga enheter och fällor för att navigera på varje nivå. Undvik snurrande blad, spikar och fällor för att ta dig till nästa nivå!

Hur du spelar Vex 3

För att spela igenom och gå vidare i spelet Vex 3 behöver du nå slutet av varje nivå. Det betyder att du behöver undvika de dödliga fällorna och anordningarna som ligger spridda runt varje nivå. När du blir offer för en av dessa dödliga objekt, skickas du tillbaka till närmaste kontrollpunkt. Därifrån måste du ta reda på hur du kan övervinna hindret som orsakar dig svårigheter att gå vidare...

Vex 3 nivåer

Det finns 10 regelbundna nivåer att arbeta igenom. Som du kan föreställa dig blir det knepigare efter varje nivå. Labyrinten blir mer komplex och fällorna blir mer utmanande. Om du är en bestämd spelare finns det också 9 utmaningsakter. Dessa ger dig en välförtjänt "Hardcore"-pokal.

Troféer

Om det inte räcker med att ta sig ur nivån, finns det andra prestationer som kan få dig att känna dig fullbordad. Du kan tjäna häftiga troféer för att slutföra en nivå perfekt utan att dö, eller dö för många gånger. Sedan är det Hardcore prestationerna. Dessa prestationer inkluderar dolda stjärnor som finns på varje nivå, liksom de ytterligare 9 utmaningsnivåerna.

Vex-serien

Vex är ett av de mest populära stickman-pusselspelen. Mekaniken i Vex-serien påminner om den notoriskt svåra N-spelserien, som har sitt ursprung från år 2004.

Originalet Vex var ett Flash-spel som släpptes 2013. Vex 4 är det senaste tillskottet i Vex-spelserien, med Vex 5 som förväntas släppas i framtiden.

Stickman spel

Det finns fler stickman-spel, varav många har överlevnad och pusselelement som Vex 3.

Swingin '2 - övervinn mot dödliga hinder medan du svänger genom luften.

Stick Running - spring oändligt som en stickman och undvik hindren.

Funktioner

  • Ett utmanande men beroendeframkallande spel
  • En rad pussel att navigera igenom
  • Bonusnivåer och prestationer för dina framsteg
  • 10 standardnivåer och 9 ytterligare utmaningsnivåer

Utvecklare

Vex 3 är ett spel som är utvecklat av Amazing Adam, precis som dess prequels Växer och Vex 2 och dess fantastiska uppföljare, Vex 4.

Utgivningsdatum

Augusti 2014

Vanliga frågor

Var kan jag spela Vex 3 utan Flash Player?

Du kan spela Vex 3 i HTML5 på CrazyGames.

Är Vex 3 svårt?

Vex 3 är ett utmanande spel som testar dina problemlösningsförmågor, såväl som ditt omdöme och reflexer.

Var kan jag spela det senaste Vex-spelet?

Du kan spela den senaste Vex på CrazyGames. Det senaste Vex-spelet i CrazyGames är Vex 4, med Vex 5 som förväntas släppas i framtiden.

När släpptes Vex 3?

Vex 3 släpptes i augusti 2014.

Instruktioner

Använd piltangenterna eller WASD för att röra på dig. Hoppa från sida till sida för att klättra på väggar. Spela nya nivåer genom att stå på deras block och tryck på nedåt piltangent. Lila block är svaga så de kommer gå sönder när du går på dem. Orangea block är väldigt studsiga och perfekta att använda om du vill hoppa högt upp i luften! Spelet har många olika kontrollpunkter, vilket betyder att du kan alltid starta från den senaste om du dör.

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons