Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Xtreme Rivals: Car Racing

Betyg:
8.6
(34,274 röster)
Utvecklare:
HikBoo Studios
Utgiven:
maj 2024
Senast uppdaterad:
juli 2024
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Xtreme Rivals Car Racing Àr ett adrenalinfyllt 3D-körspel som sÀtter dig bakom ratten pÄ höghastighetsmaskiner mot hÄrda konkurrenter. Detta bilracingspel utmanar dig med olika vÀgar och landskap med belöningar för att matcha din anstrÀngning.

Hur man spelar Xtreme Rivals Car Racing

Du siktar pÄ att vinna, sÄ enkelt Àr det, men hastighet och skyddsrÀcken hjÀlper inte till med ditt mÄl. Det hÀr Àr ett lopp mot nÄgra ganska skrytsamma karaktÀrer som introduceras för dig genom nivÄerna, sÄ frÄn början vill du fÄ dem att Àta ditt damm, och bokstavligen, medan du kör pÄ grusvÀgar.

Ditt uppdrag Àr att tÀvla över olika spÄr, frÄn stadsgator till exotiska landskap. De 3D-simulerade landskapen ser sÄ verkliga ut att du ibland kan oroa dig för om du kör för fort i ett bostadsomrÄde.

Nitro-boost

Hastighet och precision Àr det som gÀller i det hÀr loppet. Om du behöver en boost kan du trycka pÄ N-tangenten för en nitroladdning, som kommer att accelerera din bil med betydande körstrÀcka och fÄ dig till mÄllinjen snabbt.

Uppgradera din bil

Anpassa och uppgradera din bil och dominera sedan alla tÀvlingslÀgen, frÄn sprint till kretslopp. Belöningar ger dig uppgraderingar. Du börjar med en "Suberoo"-bil, som kan nÄ 200 kilometer i timmen. Du Àr inte hÀr för att ta det sÀkra före det osÀkra. TjÀna ihop till en bil som Àr en nitroboost frÄn början.

Med fantastisk grafik och offline-spel Àr det dags att varva upp och jaga seger. MÄ den bÀsta föraren vinna!

Tips

Följ de blÄ pilarna. Kurvorna Àr den svÄraste delen. NÀr du vÀl har bemÀstrat dem Àr du redo att köra.

Fler spel som detta

Behöver du mer fart? Vi har tÀckt dig med vÄrt stora urval av körspel, frÄn racing till drifting. Du kan hitta bilar, cyklar, flygplan - allt du behöver. NÄgra populÀra titlar som du vill prova Àr Moto X3M, ett cykelspel dÀr du mÄste undvika hinder, eller Drift Hunters, dÀr du fÄr visa dina driftingfÀrdigheter.

Utgivningsdatum

maj 2024

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Senast uppdaterad

Jul 03, 2024

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons