Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Spring Spel

Spring Spel - Spring igenom en mängd olika banor och spår!

Att springa är oftast ganska jobbigt. Men är det många människor som gillar att springa - dom deltar i maraton och stora event och njuter av träningen och utmaningen. Löpning är en stor sport i Olympiaderna och professionella löpare har otrolig uthållighet och viljekraft. Om du inte gillar att springa, eller fysiskt inte kan, så kan du alltid spela ett av våra fantastiska spring spel istället! Spring spel är fantastiskt roliga - dom tar bort det jobbiga och smärtan i sporten, och ersätter det med mer energi och utmaningar. Det finns spring spel med många olika teman men alla spel går ut på samma sak - att springa en bana eller ett lopp och ta sig förbi hinder. Dom här typen av spelen är väldigt populära på både telefoner och webbläsare. Dom här spelen är några av våra mest populära spring spel. Run 3 är ett enkelt men roligt spel - du kontrollerar en alien och måste springa igenom en 3D bana. Banan kan rotera och du kan springa på alla fyra väggarna! Running Fred är ett läskigt spring spel - du måste försöka att fly från det hemsökta slottet. Slope liknar Run 3 men spelet har fantastiskt futuristisk 3D grafik och utmanande banor. Du måste undvika dom röda näten och hålla dig på banan hela tiden! Sist men inte minst så har vi Tomb Runner - det här spelet är inspirerat av Indiana Jones och går ut på att du ska ta dig ut ur djungeln genom att hoppa över hinder och andra dödliga fällor. Sätt på dig dina springskor och testa våra andra spring spel idag!

FAQ

Vilken är den populäraste genren Spring Spel?

 1. Man Runner 2048
 2. Tag 2 3 4 Players
 3. Muscle Shift
 4. Stack Colors
 5. Super Thief Auto
 6. Parkour First-Person
 7. Ninja Escape
 8. Haunted Heroes
 9. Rhino Rush Stampede
 10. Parkour Master

Vilka är de bästa Spring Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Stack Colors
 2. Rhino Rush Stampede
 3. Robo Runner
 4. Super Thief Auto
 5. Crazy Soap

Vilka är några underskattade Spring Spel?

 1. Duck Life

Vad är Spring Spel?

Spring spel har en mängd olika banor som du måste ta dig igenom. Undvik hinder, samla föremål, och försök att slå rekordtiden!

Spela det bästa online Spring Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Man Runner 2048 och många fler just nu!
Visa Mer