Logga CrazyGames.se

Ships 3D

Betyg:
9.1
(106,829 röster)
Utvecklare:
ASDF Games
Utgiven:
maj 2022
Senast uppdaterad:
juli 2022
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Ships 3D är ett online sjökrigsspel med frenetiska fregattstrider och kaotiska smash-ups som sker till havs. Spela med dina vänner i spännande flerspelarkrig upp till 20 spelare.

Hur du spelar

Fartygsstrider.io

Ships 3D ger dig fullskaliga fartygsstrider online med ett .io-arenakrigsformat. Delta i spännande explosiva strider ute på öppet hav, se hur dina kanonkulor sliter fiendens skepp i bitar och styr dig taktiskt runt på kartan för att få en fördel i spelet.

Styr fartyget eller skjut med dina kanoner

Rikta ditt skepp från rodret så att du eller din tilldelade Helper Bot kan sikta exakt på fiender. Helper Bot är här för att hjälpa dig på din sjöresa, men du kan sparka bort dem när du vill ta över kommandot.

Skaffa dina egna besättningskamrater

Du kan lägga till vänner på ditt skepp med en unik kod, vilket ger dig mer samordning och en fördel i lagarbete mot andra sjömän.

Uppgradera ditt skepp

Använd den nivå och det guld som du tjänar ihop när du slåss på sjöss för att uppgradera dina kanoner och ditt fartyg för att få bättre prestanda i strid.

Fler spel som detta

Ships 3D är ett spännande tillägg till våra .io-spel och slagskepp där du hittar många fler onlinespel. Liknande titlar inkluderar Blood.io, Rocket Bot Royale och Stabfish 2.

Utgivningsdatum

Maj 2022

Utvecklare

ASDF-spel

Plattform

Webbläsare

Kontroller

  • WASD = rörelse
  • Datormus = titta runt
  • F = interagera med styrning, segel och kanoner när du står nära.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons