Logga CrazyGames.se
105,481
betyg
8.7
Developed by  LapaMauve

Taming-io är ett överlevnad .io-spel med magiska husdjur som slåss vid din sida. Skörda resurser och lås upp uppgraderingar när du åldras. Skapa föremål, bygg en bas och slåss mot andra spelare och deras husdjur, för att bli den smartaste överlevaren.

Hur man spelar Taming.io

Hantverk och uppgradering

I början är det bara du och ditt husdjur. Du bör snabbt skörda trä från träd, för att börja åldras och samla resurser för att bygga strukturer. Vapen är också viktiga. Varje gång du åldras får du ett urval av belöningar, som ökar dina möjligheter som överlevande. Dessa belöningar kan vara allt från matvaror till återhämtning av hälsa, till verktyg och vapen.

Slösa ingen tid på att komma igång. Börja bygga din fästning och befäst den med murar och torn snabbt. En av de viktigaste byggnaderna att låsa upp för din bas är väderkvarnen. Denna struktur genererar guld åt dig automatiskt.

Tama husdjur

Den unika vinkeln med Taming, är husdjursstriderna. Du får välja från ett urval av husdjur i början, men du kan även tämja upp till tre vilda djur. Närma dig alla otämda djur och se vad som händer!

Bygg ett team

Eftersom Taming är ett .io -spel för flera spelare, delar många andra spelare världen med dig. Det är en bra idé att bli vän med några av dem, för att bygga upp ett lag. Att göra det ensam kommer bli mer utmanande när du väl möter andra lag och spelare på högre nivåer, som då enkelt kommer att dominera dig.

Liknande spel

Taming.io liknar andra överlevnadsspel som MooMoo.io. Bläddra bland våra överlevnadsspel för fler och kolla in de andra spelen av denna utvecklare här nedanför.

Funktioner

  • Kämpa i magiska strider med andra spelare
  • Tämj vilda djur för att kämpa för dig
  • Samla olika resurser
  • Bygg och befäst din bas
  • Lås upp fler belöningar när du åldras

Utgivningsdatum

November 2020

Utvecklare

LapaMauve har utvecklat Taming.io. Denna utvecklare har också ytvecklat andra populära survival .io-spel som Starve och Limax.io.

Plattform

Webbläsare

Kontroller

  • WASD eller ZQSD eller piltangenter för att röra dig
  • Vänster musknapp för att attackera
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons