Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Taming.io

Betyg:
8.7
(197,085 röster)
Utvecklare:
LapaMauve
Utgiven:
september 2022
Senast uppdaterad:
april 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Taming-io Àr ett .io-överlevnadsspel med magiska husdjur som kÀmpar vid din sida. Skörda resurser och lÄs upp uppgraderingar nÀr du Äldras. Skapa föremÄl, bygg en bas och strid mot andra spelare och deras husdjur för att bli den smartaste överlevaren.

Hur man spelar Taming.io

Skapa och uppgradera

I början Àr det bara du och ditt husdjur. Ströva snabbt trÀ frÄn trÀden för att börja Äldras och samla resurser för att bygga strukturer. Vapen Àr ocksÄ viktiga. Varje gÄng du Äldras fÄr du belöningar som förbÀttrar dina förmÄgor som överlevare. Dessa belöningar kan vara allt frÄn matvaror för att ÄterstÀlla hÀlsan till verktyg och vapen.

Tveka inte att komma igÄng. Börja bygga ditt fÀste och förstÀrk det med murar och torn. En av de viktigaste byggnaderna att lÄsa upp för din bas Àr vindkvarnen. Denna struktur genererar guld Ät dig automatiskt.

TĂ€mja husdjur

Det unika med Taming Àr husdjursstriderna. Du kan vÀlja bland ett urval av husdjur i början, men du kan ocksÄ tÀmja upp till tre vilda djur. NÀrma dig bara ett ovant djur och se vad som hÀnder!

Bygg ett team

Eftersom Taming Àr ett multiplayer .io-spel delar du vÀrld med mÄnga andra spelare. Det Àr en bra idé att bli vÀn med nÄgra av dem och skapa ett team. Att klara sig ensam blir mer utmanande nÀr du möter andra team och spelare pÄ högre nivÄ som kommer att dominera dig.

Liknande spel

Taming.io liknar andra överlevnadsspel som EvoWorld.io och Paper.io 2. Titta gÀrna pÄ vÄra överlevnadsspel för fler alternativ och kolla in de andra spelen av denna utvecklare nedan.

Funktioner

  • Strid mot andra spelare i magiska kamper
  • TĂ€mj vilda djur att kĂ€mpa för dig
  • Samla olika resurser
  • Bygg och förstĂ€rk din bas
  • LĂ„s upp fler belöningar nĂ€r du Ă„ldras

Releasedatum

November 2020

Utvecklare

Taming.io utvecklades av LapaMauve.

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Senast uppdaterad

Apr 24, 2023

Kontroller

  • WASD eller ZQSD eller piltangenter för att röra dig
  • VĂ€nster musknapp för att attackera

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons