Logga CrazyGames.se

Taming.io

Betyg:
8.7
(128,513 röster)
Utvecklare:
LapaMauve
Utgiven:
september 2022
Senast uppdaterad:
april 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Taming-io Àr ett överlevnadsspel med magiska husdjur som kÀmpar vid din sida. Skörda resurser och lÄs upp uppgraderingar nÀr du blir Àldre. Skapa föremÄl, bygg en bas och slÄss mot andra spelare och deras husdjur för att bli den smartaste överlevaren.

Hur man spelar Taming.io

Hantera och uppgradera

I början Àr det bara du och ditt husdjur. Du bör snabbt skörda trÀ frÄn trÀden för att börja Äldras och samla resurser för att bygga strukturer. Vapen Àr ocksÄ viktiga. Varje gÄng du Äldras fÄr du ett urval av belöningar som ökar dina möjligheter som överlevare. Dessa belöningar kan vara allt frÄn matvaror för att ÄterstÀlla hÀlsan till verktyg och vapen.

Slösa ingen tid pÄ att komma igÄng. Börja bygga din fÀstning och befÀst den med murar och torn. En av de viktigaste byggnaderna att lÄsa upp för din bas Àr vÀderkvarnen. Den hÀr strukturen genererar guld Ät dig automatiskt.

TĂ€mja husdjur

Den unika vinkeln i Taming Àr striderna mot husdjur. Du fÄr vÀlja mellan ett urval av husdjur i början, men du kan ocksÄ tÀmja upp till tre vilda djur. Det Àr bara att nÀrma sig ett otÀmjt djur och se vad som hÀnder!

Bygg ett lag

Eftersom Taming Àr ett .io-spel med flera spelare delar mÄnga andra spelare vÀrlden med dig. Det Àr en bra idé att bli vÀn med nÄgra av dem för att bilda ett lag. Att göra det ensam blir mer utmanande eftersom du möter andra lag och spelare pÄ högre nivÄ som kommer att dominera dig.

Liknande spel

Taming.io liknar andra överlevnadsspel som MooMoo.io. BlÀddra bland vÄra överlevnadsspel för mer och kolla in de andra spelen frÄn den hÀr utvecklaren nedan.

Funktioner

  • UtkĂ€mpa magiska strider med andra spelare
  • TĂ€mj vilda djur som kĂ€mpar för dig
  • Samla in olika resurser
  • Bygg och befĂ€st din bas
  • LĂ„s upp fler belöningar nĂ€r du blir Ă€ldre

SlÀppdatum

November 2020

Utvecklare

LapaMauve utvecklade Taming.io.

Plattform

WebblÀsare (dator och mobil)

Senast uppdaterad

Apr 24, 2023

Kontroller

  • WASD eller ZQSD eller piltangenter för att röra dig
  • VĂ€nster musknapp för att attackera
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons