Derby Crash 3

108,411
betyg
9.3

Derby Crash 3 - bli en elit-förstörningsförare! Det tredje kapitlet i serien med typologi för kända rallybilar - Derby krasch. Den förnyade grafiken är nu mycket mer realistisk, tack vare den mycket stora spelplanen med öppen horisont, där du kan springa genom de olika sekundära gatorna och köra en mäktig tank!

Som med tidigare versioner av detta körspel, har du fria tyglar att utforska den vackra öppna världen och testa dina körförmågor. Huvudsyftet med rivningsderbyer är att krossa din bil och orsaka kaos - du kan göra exakt detta i detta fantastiska spel!

Realistiska körkontroller och hantering

Detta spel ger användarna en realistisk körupplevelse. Bilarna ser fantastiska ut och den öppna världen är också detaljerad och återges i vacker 3D -grafik, med hjälp av en Unity-spelmotor. Utöver detta är körkontrollerna lätta att lära sig - använd WASD-knapparna för att styra och accelerera och musen för att ändra kameravyn.

För att bygga vidare på dessa realistiska kontroller, hanterar bilarna också en exceptionell realistisk känsla. Körningen känns verklig och bromsarna och styrningen är lyhörd. Du kan också dra några fantastiska driv och stunts när du vänjer dig vid hur bilen körs.

Välj bland en rad episka fordon

En annan lysande punkt i spelet Derby Crash 3, är det stora utbud av coola fordon som du kan köra. Till att börja med, finns det ett urval av ultrasnabba sportbilar modellerade efter moderna bilar - som Porsches och Ferraris. Utöver detta kan du köra en fantastisk pansarlåda och en enorm stridsvagn, komplett med en fungerande kanon!

Oavsett vilket fordon du väljer, se till att ha kul när du kör och utforska varje centimeter i den enorma öppna världen. Kom ihåg att när du spelar kommer ditt fordon att ta ökad skada - du kan se slitage på kaross och ram. Var försiktig eftersom fordonet kan explodera!

Ha kul och förbättra dina rivningsderby-kunskaper idag, i den tredje delen av detta fantastiska körspel!

Utgivningsdatum

Februari 2020

Utvecklare

Derby Crash 3 är utvecklad av Roberto Mulas aka Ciorbyn. Du bör också kolla WrongWay, ännu ett fantastiskt bilspel från honom!

Plattform

Webbläsare

Walkthrough Video

Kontroller

  • WASD eller piltangenterna = Kör
  • Mellanslag = Handbroms
  • Enter = Lossa
  • C = Byt kamera
  • R = Reparera
  • T = Tidsram
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons