Desert Operations

399
betyg
8.3
Desert Operations är ett gratis militär strategi MMO spel. Som många andra RTS spel så går det ut på att samla resurser och expandera din bas för att bli ännu bättre. Bli ledaren av din nation och gör dig redo att ta ut dina motståndare. Det här spelet testar dina strategiska och ekonomiska skickligheter emot andra spelare.

Desert Operation

Bygg, expandera, och styr ditt militära samhälle - allt i din webbläsare. I Desert Operations så börjar du i mitten av öknen med en militär operation. Du måste expandera din bas, bygga och uppgradera soldater för att förstärka din arme och dominera de andra spelarna genom att vara den mest kraftfulla ledaren.

Bygg

Att bygga nya strukturer är det första steget emot en stark bas. När du bygger nya strukturer så låser du upp fler alternativ för strukturerna, nya strukturer och mer mark som du kan expandera på. Du kan även låsa upp nya uppgraderingar för dina trupper. När du har byggt din bas så kan du testa den emot andra spelare.

Samhälle

Testa din bas emot andra spelare online för att se vem som har den bästa basen. Chatta med andra spelare och spela med dina vänner.

Liknande spel

Vill du testa andra strategi eller MMO spel? Testa några av dessa fantastiska spel.

Forge of Empires är ett strategi MMO spel där du tar din civilisation från stenåldern till nutiden.

Om du gillar framtida sci-fi MMO spel, testa Battle for the Galaxy. Bygg en rymdbas och slåss emot dina motståndare för kontroll över rymden.

Feudal Wars är också ett fantastiskt RTS spel där du bygger din egna bas och slåss i feodal eran.

Utvecklare

Spelet skapades av Gamigo.

Platformar

Webbläsare

Walkthrough Video

Kontroller

Mus och tangentbord

Annons
Visa Mindre
Annons
Annons
Annons
Annons