512
betyg
8.3
Elvenar är ett MMO strategi spel där du bygger och styr ditt egna magiska kungarike. Spelet har en fantastisk blandning av strategi och fantasy, och fokuserar på fridfulla och diplomatiska val. Starta din fantasi värld från grunden, uppgradera byggnader, implementera lagar, och bli en stark ledare så att ditt kungarike blomstrar.

Elvenar

Elvenar är ett strategi spel som är baserat på en fantasi värld fylld av alver, människor och feer. Bibehåll freden i ditt samhälle och med andra spelare för att bygga band med deras kungariken, och skaffa ett samhälle som är fyllt av fantastiska varelser!

Samhället

Elvenars civilisation är mysteriös. Många raser som har dött ut, orcs, feer, och dvärgar. Ingen vet vad som hände med dem, men med den nya teknologin som du har upptäckt så kan dom återupplivas och bli en del av ditt kungarike. När du får en ny ras så låser du upp en hel rad av nya teknologier och byggnader! Se till att alla dina raser håller samman genom att skapa nya lagar och hålla freden.

Byggnader

Det finns massvis med vackra byggnader som är viktiga för ditt kungarike. Bygg hus åt dina invånare, ställen där dom kan arbeta, eller ett träningscenter för dina soldater. Det finns även olika kulturella byggnader som låser upp uppgraderingar och gör din stad vackrare.

Du börjar spelet med endast några enkla byggnader, när du levlar upp i spelet så låser du upp fler. Du kan även låsa upp uppgraderingar till byggnader som du redan har, vilket gör byggnaderna snyggare och bättre.

Strider

Elvenar fokuserar på fred och spelet går delvis ut på att lösa konflikter. Du kan inte slåss emot andra spelare i Elvenar, vilket är unikt för speltypen. Många av spelarna föredrar ett mindre aggressivt spel.

Men eftersom du är på ett uppdrag att utforska okända platser så kommer du att stöta på främmande varelser som du kan välja om du vill bemöta snällt eller aggressivt.

Om du fokuserar på att bygga en stark arme så kräver det många militära byggnader som kan producera allt som dina soldater behöver. Det andra alternativet är att bygga byggnader som producerar mycket material som du sedan kan byta med andra kungariken, och på det sättet skapa starka band.

Liknande Spel

Om du gillar fantasi och strategi spel så finns det många andra fantastiska fantasy MMO spel som du borde testa. Forge of Empires Är ett episkt online strategi spel som liknar Elvenar fast med mer PvP. Goodgame Empire är också ett populärt strategi MMO spel med PvP.

Om spelet

  • Bygg en advancerad ekonomi som passar ditt spelsätt
  • Utofrska och efterforska nya teknologier för att förbättra ditt samhälle
  • Återuppliva uråldriga raser och skapa ett mångfaldigt samhälle
  • Byt föremål med andra spelare i Elvenar
  • Ta dig ann tur baserade strider med vilda klaner.

Utgivningsdatum

Januari 2015

Utvecklare

Elvenar skapades av InnoGames, som också skapade Forge of Empires.

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android
  • iOS

P.S

Spela i fullskärmsläge för den bästa upplevelsen.

Walkthrough Video

Kontroller

  • Använd vänster musklick för att spela
  • Använd mus-scroll för att zooma in/ut
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons