Empire: World War 3 (Millennium Wars)

3,715
betyg
8.7
Empire: World War 3 (Millennium Wars) är ett MMO strategi spel i rymden. Bygg din koloni på Mars och slåss för sällsynta tillgångar. Bygg en futuristisk rymd arme och slåss med miljoner av andra spelare runt om världen. Du kan även bilda allianser med andra spelare.

Hur spelar jag?

Uppdrag

Placera dina arméer för att försvara din koloni och utforska Mars för Millennium gruvor. Millennium är ett sällsynt material som du behöver hitta och frakta till Mars Trade Federation. Skicka så mycket du kan för att bli den starkaste ledaren på Mars.

Bygg din bas

Bygg och expandera din bas för att snabbt och effektivt kunna producera nya soldater. Du kan uppgradera dina byggnader och soldater under spelets gång. Spelet är fyllt med action och massvis med olika typer av soldater och uppgraderingar. Gå med i Millennium Wars idag och börja bygga ditt imperium på Mars!

Strider & Allianser

Millennium Wars har brutala strider mellan olika allianser för makt och belöningar. Du kan till exempel plundra fiender, stjäla fiendens leveranser , och delta i episka strider.

Förutom att efterforska nya teknologier för att bli starkare, så kan du även gå med i allianser för att få ett stort försprång. Slå ihop dina krafter med andra starka ledare för att öka era möjligheter och inkomster. Helst så vill du leda Mars Trade Federations för att få unika belöningar.

Utgivningsdatum

Empire: World War 3 släpptes först i April 2017 som ett Android spel. Men efter March 2018 så kan du spela spelet gratis i din webbläsare! Spelet hette först Empire: Millennium Wars innan det döptes om till Empire: World War 3 ii Januari 2019.

Utvecklare

Goodgame Studios skapade Empire: World War 3. Dom har även skapat andra populära gratis spel som Goodgame Empire och Big Farm.

Om spelet

  • Actionpackat MMO strategi spel på Mars
  • Bygg en episk bas och efterforska nya teknologier
  • Styr din arme och ta resurser
  • Gå med allianser och krossa dina motståndare

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android
  • iOS

Walkthrough Video

Kontroller

Använd din mus för att spela spelet.
Annons
Visa Mindre
Annons
Annons
Annons
Annons