Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Farm Merge Valley

Betyg:
8.6
(55,851 röster)
Utgiven:
augusti 2023
Senast uppdaterad:
juni 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Farm Merge Valley Àr ett avslappnat jordbruksspel dÀr du slÄr ihop olika djur och objekt för att uppgradera dem. Odla grödor och lÀgg till djur pÄ din gÄrd samtidigt som du utökar till spÀnnande nya omrÄden. UpptÀck det fridfulla lantliv du alltid har drömt om och skörda belöningarna frÄn olika utmaningar.

Hur man spelar

SlÄ ihop för att vÀxa din gÄrd

Bygg det perfekta bondlivet för dina vÀnliga grannar och djur. Börja med att slÄ ihop grödor för att nÄ nya typer av saker att odla. Du kan skapa olika djur, grödor och material för att producera varor och reparera byggnader.

Öka din erfarenhetsnivĂ„

FortsÀtt att slÄ ihop för att fÄ erfarenhetspoÀng och öka din nivÄ. Du kommer att lÄsa upp nya föremÄl och belöningar som hjÀlper dig att fortskrida i spelet nÀr du ökar din nivÄ. Att öka nivÄn ger fler spelalternativ att njuta av och omrÄden som hjÀlper dig att utvidga din gÄrd.

Uppfyll bestÀllningar för att tjÀna pengar

NÀr dina djur producerar, kan du anvÀnda produkten för att tillverka varor som du kan sÀlja för pengar. Du kan anvÀnda dina pengar för att köpa nya markomrÄden och utvidga din gÄrd till nya höjder. Du kommer att upptÀcka nya byggnader att renovera och utöka din produktion till nya höjder som ger större ekonomiska belöningar.

Fler spel som detta

Du kanske vill spela nÄgot nytt nÀr du har avslutat Farm Merge Valley. BlÀddra igenom vÄra sammanslagningspel och jordbruksspel för fler gratis och roliga spelupplevelser. Tower Swap och Tropical Merge Àr tvÄ populÀra alternativ att spela.

Funktioner

  • SlĂ„ ihop grödor och djur för att skapa mer vĂ€rdefulla föremĂ„l
  • Slutför olika uppgifter och skörda belöningar frĂ„n ditt arbete
  • Utvidga till nya omrĂ„den allteftersom du fortskrider
  • Bygg upp en vacker och sjĂ€lvförsörjande bondgĂ„rd

SlÀppdatum

November 2022

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Senast uppdaterad

Jun 17, 2024

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons