179
betyg
7.7

Farmerama är ett socialt jordbruksspel utvecklat av Bigpoint. Du kan spela Farmerama i din webbläsare gratis och fly till en fredlig värld bortom verkligheten. Registrera dig och använd din Farmerama-inloggning för att börja bygga din drömgård!

Spela Farmerama

Bygg obrytbart släktskap

Bli bonden du alltid önskat att du var. Sköt om dina djur, odla rikligt med åkrar och bygg obrukbara band med lokalbefolkningen. Bjud in dina vänner för att gå med dig och skapa ett landsbygdssamhälle som kommer får dig att vilja bo på landet.

Ta hand om dina grödor och djur

Farmerama är en lugn plats, men låt dig inte luras - jordbruk är hårt arbete. Du behöver vakna vid gryningen tillsammans med de galande tupparna för att avsluta dina sysslor innan dagen till och med börjat. Eftersom Farmerama är ett online-webbläsarspel, kan du njuta av att mjölka dina kor, samla ägg och mata grisarna utan de bakbrytande biverkningarna som manuellt arbete skapar.

Låt din gård frodas och blomstra

Farmerama är en lantbrukssimulator. Nästan som riktigt lantbruksarbete! Du måste smutsa ner händerna och bearbeta landet, innan du ens kan tänka på att plantera frön. Du måste bygga stallet för dina djur, innan du köper dem. När din gård har producerat varorna kan du sälja dina färska produkter på marknaden för att tjäna pengar och utvidga ditt jordbruksföretag.

Utforska ön Bahamarama

Har du behärskat lantbruksverksamheten? Ta en resa till ön Bahamarama och utforska forntida länder fulla av spännande rariteter. Lär dig hemligheterna på denna mystiska ö, samtidigt som du finslipar nya färdigheter och odlar exotiska växter. Det finns djur här som du aldrig har sett förut. Kolla in Bahamarama när du är redo för en ny utmaning.

Fler spel som detta spel

Gå över till vår jordbruksspelkollektion för många mer realistiska och roliga gårdspel! Om du älskade Farmerama, kolla även in Family Barn och Klondike för ytterligare två webbläsarspel i denna genre.

Funktioner

  • Realistisk jordbruk som täcker odlingsresan
  • Socialt spel med en stark känsla av gemenskap
  • Producera olika varor som du sedan kan sälja på marknaden
  • Utforska de mystiska länderna i Bahamarama för en exotisk överraskning

Utvecklare

Farmerama har skapats av BigPoint.

Plattform

Webbläsare

Walkthrough Video

Kontroller

Spela med musen och tangentbordet

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons