Forge of Empires

1,381
betyg
8.6
Forge of Empires är ett episkt online strategi spel. Bygg din civilisation och gå från stenåldern till en modern tid. Det här spelet är för folk som gillar att utforska nya territorier, bygga imperium , och härska.

Forge of Empires

Forge of Empires är utan tvekan ett av dom mest populära strategi webbläsarspelen . I nuläget så har spelet 18 olika tidsepoker. Några exempel är, Stenåldern, Medeltiden, Koloniala, Industriella och Moderna. Varje tidsepok har sina egna uppfinningar och byggnader.

Spelet är engagerande, och du kan bygga hur du än vill. Börja i Stenåldern och se hur långt du kan ta din civilisation. I varje epok så måste du bygga och expandera för att avancera till nästa tidsepok. För att avancera ifrån Stenåldern så måste du uppgradera alla sektorer.

Strukturer

Det finns många saker du måste tänka på - att bygga nya strukturer, forska nya teknologier, och att slåss emot dina fiender. I din stad så kan du bygga olika strukturer, som hus, militärbaser, och forskningsbyggnader. Under spelets gång så kan du även bygga olika kända monument.

Material

Du måste skaffa material för att skapa föremål. Föremålen kan du byta emot andra spelare på marknaden. Att byta föremål med dina grannar ger dig fördelen att du kan efterforska olika teknologier snabbare. Att byta föremål innebär att du kan nå nya tidsepoker snabbare. Det tar tid och du har ett begränsat antal föremål, så tänk noga så du kan uppgradera så mycket som möjligt.

Teknologi

Efterforskning av nya teknologier tillåter dig att bygga din stad och utvecklas. Du använder forge poäng för dessa uppgraderingar, några exempel är hjulet, smed, och skolor. Den sista aspekten av spelet är att skapa en arme. Träna olika soldater som spjutkastare och riddare, och använd dem för att ta över territorium.

Stridssystem

Stridssystemet låter dig välja vilka soldater du vill skicka in, och du måste leda dem genom slagfältet. Använd terrängen som extra skydd. När din arme är tillräckligt stor så kan du invadera regioner och få större belöningar. Det är viktigt att kontrollera territorierna för att det innebär mer material, vilket i sin tur kommer att gynna din utveckling.

Mer Information

Du hittar mer information om det här fantastiska spelet på Forge of Empires Fandom Wiki Sida. Se om du har vad som krävs för att ta din civilisation ut ur Stenåldern. Kom ihåg att du väljer själv spelsätt, om du vill förlita dig på handel eller om du vill gå in mer din arme istället. Du kan stänga av köp i spelet och spela spelet gratis. Men om du köper saker så kommer allting att gå snabbare.

Utgivningsdatum

April 17, 2012

Utvecklare

Forge of Empires skapades av InnoGames. Du kan spela ett annat fantastiskt MMO spel från samma skapare i Elvenar.

Om spelet

  • Fullständigt MMO spel
  • Du kan spela igenom tidsepoker
  • Byggnader ser olika ut i olika tidsepoker
  • Uppdrag
  • Speciella händelser under året

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android
  • iOS

P.S

Spela i fullskärmsläge för bäst upplevelse.

Walkthrough Video

Kontroller

  • Vänsterklicka för att göra saker
  • Scrolla med musen för att zooma in eller ut.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons