Logga CrazyGames.se

Goodgame Big Farm

36,924
betyg
8.6
Goodgame Big Farm är ett roligt farm spel. Styr din gård och bli en framgångsrik bonde! Expandera och uppgradera din gård. Plantera grönsaker och ta hand om dina djur för att få pengar så att du kan uppgradera din gård.

Goodgame Big Farm

Lev drömmen på landet. Börja från ingenting och bygg upp din gård, fina till den, och bli bäst i trakten.

Livet på landet är kul och avslappnande, men du kommer förr eller senare vilja ha mer framgång. Då kan du kan levla upp och uppgradera dina byggnader så att de blir betydligt bättre. Uppgradera din gård från ingenting till ett imperium. Gå upp i nivå och gå med de andra spelarna för att hålla dig engagerad.

Om du älskar byggspel där du har möjlighet att expandera valfritt, så är Goodgame Big Farm ett fantastiskt val.

Skörda grönsaker

Genom att skörda grönsaker så får du alltid in pengar, som du kan spendera på att uppgradera din gård. Allt som du har överskott av kan du sälja.

Du kan föda upp kycklingar, kor, och grisar, och du kan sälja saker som dom producera. Realistiska produktionstiders betyder att du måste vänta en viss tid beroende på vad du producerar. Till exempel så kan du vänta på dina ägg medans du håller på med utvecklingen av en annan del av farmen.

Bygg

I Goodgame Big Farm så finns det mer än 45 byggnader och nivåer som du kan låsa upp för din gård. Med varje nivå så växer byggnaden fysiskt så att du kan se din framgång. Några av byggnaderna är vindkvarnar, hönsgårdar, och en vattentank. Du kan även använda pengarna du får för att skaffa vackra dekorationer som fontäner och växer.

Samhället

Gå med i event där du kan bygga gårdar på främmande platser, eller gå med i uppdrag för att tävla emot andra bönder. Goodgame har ett online samhälle med över 35 miljoner spelare över hela världen. Du kan socialisera med andra bönder och diskutera om spelet eller nya uppdateringar!

Om spelet

  • Avancerade tekniker för att sköta din farm
  • Plantera massvis med olika växer och grönsaker
  • Föd upp djur och sälj överskottsskörd på marknaden
  • Expandera och uppgradera din farm
  • Bygg ladugårdar och dekorationer

Utvecklare

Goodgame Studios skapade Goodgame Big Farm. Studion har flera fantastiska online spel som Legends of Honor och Goodgame Empire.

Kontroller

  • Vänsterklicka för att interagera med objekt och menyer.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons