Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Growmi

Betyg:
8.6
(22,540 röster)
Utvecklare:
Carlos Pedroso
Utgiven:
april 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Growmi Àr ett plattformspusselspel dÀr du löser pussel för att ÄterfÄ kraft. Din karaktÀr har en begrÀnsad uppsÀttning rörelser som ökar över tid nÀr du betar av mer av spelets omrÄden. Visa vÀrlden hur smart din Growmi Àr och slutför spelet!

Hur man spelar

BegrÀnsade rörelser

Följ spelets instruktioner för att lÀra dig grunderna. Din karaktÀr Àr en slemfigur som bara kan röra sig ett begrÀnsat antal gÄnger nÀr den inte Àr pÄ marken. Det gör vissa rörelser mer utmanande, och du behöver planera framÄt för att klura ut hur du ska klara varje uppgift.

LĂ€r dig hur man Growmi:ar

Efter att du har övervunnit den inledande utmaningen att tÀnka som en Growmi blir det mycket lÀttare. Om du fastnar, anvÀnd tipsknappen i det nedre högra hörnet för att visas hur du kan slutföra utmaningen pÄ rÀtt sÀtt. NÀr du ser hur det fungerar kommer dina fÀrdigheter definitivt att förbÀttras.

RĂ€tta dina misstag

Varje nytt omrÄde har en unik utmaning som hÄller dig pÄ tÄrna och engagerar dig i spelet. Ibland behöver du starta om utmaningen genom att klicka R eller göra en tidigare rörelse ogjord med U. Vissa handlingar kan inte ÄtgÀrdas utan att du tar ett steg tillbaka!

Gör framsteg i spelet för att lÄsa upp fler förmÄgor och en lÀngre Growmi!

Fler pussel att spela

Om du gillar en utmaning för hjÀrnan kan du kolla in fler av vÄra pusselspel. Cups Water Sort Puzzle Àr en annan klurig men superrolig utmaning, och Rope Color Sort 3D stÀller liknande pussel att lösa.

Funktioner

  • Clevera utmaningar som fĂ„r dig att tĂ€nka
  • Olika unika pussel genom hela spelet
  • Söt och fĂ€rgstark pixelkonst-estetik
  • Bli en bĂ€ttre Growmi ju mer du spelar

SlÀppdatum

Mars 2023

Utvecklare

Carlos Pedroso utvecklade Growmi.

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons