Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Bli Större Spel

I Grow-spel Àr det en central mekanik att fÄ sin karaktÀr att vÀxa. Dessa spel utspelar sig ofta pÄ en onlinearena. Ju större du blir, desto lÀttare Àr det att Àta upp andra spelare och bli Ànnu större!

Eat to grow-spel Àr enkla men mycket tÀvlingsinriktade spel. MÄlet Àr ofta att Àta sÄ mycket mat som möjligt, samtidigt som du taktiskt undviker och besegrar dina motstÄndare allt eftersom du avancerar. 

Det ursprungliga grow-spelet Àr Agar.io, en titel som inte behöver nÄgon presentation. I det hÀr spelet fÄr du helt enkelt cirkeln att vÀxa genom att Àta upp de mindre cirklarna.

Maskar och ormar

De bÀsta grow-spelen innehÄller maskar och ormar som konkurrerar om föda. Det Àr överlevnad i sin renaste form. Worms Zone Àr ett spel som perfekt fÄngar essensen av överlevnad. I det hÀr spelet mÄste du kÀmpa för mat och power-ups samtidigt som du taktiskt tar ner andra maskar med smarta manövrar.

Det mest populĂ€ra grow-spelet Ă€r Slither.io, ett spel med radikalt annorlunda estetik men i stort sett samma koncept. Ät mat, fĂ„ din mask att vĂ€xa och överlev.

Fler Grow-spel

Grow-spel handlar inte bara om maskar, Àven om det Àr ett populÀrt val. Samma mekanik anvÀnds i en rad andra scenario, frÄn överlevnadsspel som Mope.io dÀr du börjar som en mus, till Powerline.io, ett spel som begrÀnsar rörelsen till fyra riktningar precis som orginalspelet Snake.

Kolla in Hole.io, ett spel dÀr du kan styra ett svart hÄl och sluka hela stÀder!

MÀnniskor dras till tanken pÄ att odla saker som en symbol för prestation och framsteg. Det Àr förmodligen dÀrför odlingsspel Àr enormt populÀra och beroendeframkallande spel att spela online. Kolla igenom hela samlingen av odlingsspel för mer!


Spela det bĂ€sta online Bli Större Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela EvoWars.io och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer