Logga CrazyGames.se
background
539
betyg
8.7

Hero Wars är ett RPG-fantasyspel som kan spelas på dator och mobil. Kämpa mot Archdemon och hans onda armé med hjälp av dussintals hjältar. Lås upp olika färdigheter, plundra föremål och förstärk din hjälte för att dominera spelet!

Funktioner

Ge dig ut på ett äventyr

Kämpa mot vågor av fiender i ideliga äventyrsstrider för att tjäna XP och höj nivån på din hjälte! Varje episkt äventyr innehåller en rad utmanande motståndare och även en slutboss.

Lås upp och uppgradera dina hjältar

Det finns dussintals hjältar att låsa upp och uppgradera i Hero Wars. Varje hjälte har statistik som ger något unikt till din hjältesamling. Hjältarna består av sju roller: Tank, Warrior, Marksman, Support, Control, Mage och Healer.

Lös pussel och samla in byte

Du hittar skattkistor i varje Hero Wars-äventyr. Det finns också bonusnivåer, där du måste lösa interaktiva pussel för att få tag på bytet.

Träna och slåss i PvP-strider

Träna din hjälte och dela med dig av dina färdigheter i armégilder med flera spelare. Det finns till och med en PvP-arena där du kan slåss mot fiender och vänner! Bygg den ultimata hjältebesättningen och skapa ett evigt arv idag i Hero Wars.

Fler spel som detta

Bläddra bland våra RPG och hjälte-spel för fler roliga äventyr och avslappnade RPG-spel. Kolla in Meroes of Myths, Imperiet för goda spel, och War Lands för liknande spelupplägg och ändlösa strider!

Utvecklare

Nexters Global har utvecklat det här spelet.

Plattform

Webbläsare

Kontroller

Mus och tangentbord

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons