Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Klondike

Betyg:
8.2
(1,438 röster)
Utgiven:
maj 2019
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki sidor:

Klondike Àr ett engagerande, berÀttelsedrivet MMO-jordbruksspel som Àr baserat pÄ tiden för Yukon Gold Rush. Du kommer att resa genom olika lÀnder pÄ ett uppdrag att hitta din fars försvunna expedition, bygga stÀder, odla och bryta guld lÀngs vÀgen. Klondike Àr ett jordbruksspel med en unik twist och en berÀttelse som tvingar dig att resa vidare.

Den försvunna expeditionen

Handlingen i Klondike Àr kÀnd som The Lost Expedition. Denna gripande berÀttelse Àr full av mysterier och lÀnder som Ànnu inte har upptÀckts och tar dig med pÄ ett Àventyr som aldrig tidigare.

Utforska pittoreska platser med levande landskap och hitta nÄgonstans att bygga upp ett liv för ditt folk innan du vÄgar dig in i ytterligare territorier. Du kommer att snubbla nyfiket över urÄldriga lÀnder, snöiga bergstoppar, gnistrande vattenfall och snabbt strömmande floder nÀr du kommer allt nÀrmare att lösa mysteriet om din fars förlorade expedition.

Bygg din stad

Varje ny plats Àr en möjlighet att bygga en ny stad och förvandla ett en gÄng övergivet land till ett blomstrande fredligt samhÀlle genom att utveckla lokalt jordbruk, föda upp djur och sÀlja mat och produkter för försörjning och utveckling. Naturligtvis kommer det alltid att finnas gott om guldgrÀvning att göra ocksÄ!

Du kan till och med anlita dina lokala vÀnliga inuiter för att följa med dig pÄ ditt uppdrag att bygga en vacker, blomstrande jordbruksstad som förbereder dig för din resa till Klondikes avlÀgsna lÀnder.

Skapa och köp föremÄl

Varje expedition du ger dig ut pÄ krÀver specialiserad utrustning som du mÄste förhandla om med sÀljare eller tillverka i ladan sjÀlv med hjÀlp av material och varor som du har producerat. Du behöver föremÄl som pÀlsstövlar, björnpÀlsar och sovsÀckar för att hÄlla dig varm och mysig pÄ dina farofyllda Àventyr.

Ge dig ut pÄ Àventyr

Varje nytt land du nÄr Àr en helt ny upplevelse, med spÀnnande mysterier, gömda skatter och nya spÀnnande utmaningar. Du kommer att upptÀcka att du utforskar bergens toppar och dalar, frodiga skogar och iskalla klimat nÀr du gÄr vidare i spelets fÀngslande berÀttelse. Oavsett vilket nytt land du ger dig ut i kommer det att finnas unika resurser och uppgifter som du kan anvÀnda pÄ din resa för att upptÀcka mysteriet om The Lost Expedition.

Spel som Klondike

Även om Klondike har en unik berĂ€ttelse som skiljer det frĂ„n mĂ€ngden finns det mĂ„nga jordbruksspel med liknande spelmekanik och en lĂ€ttsam stil. De flesta jordbruksspel har fokus pĂ„ att bygga en estetiskt trevlig gĂ„rd samtidigt som man expanderar och lĂ„ter verksamheten vĂ€xa. I mĂ„nga av dessa spel kan du interagera och handla med andra spelare. NĂ„gra populĂ€ra jordbruksspel online Ă€r Goodgame Big Farm och Farm Family.

Funktioner

  • En unik och gripande berĂ€ttelse
  • Resor och Ă€ventyr till nya grĂ€nser
  • Ge dig ut pĂ„ spĂ€nnande expeditioner och skattjakter.
  • Bygg dina egna stĂ€der med jordbruk, odling och produktion.

SlÀppdatum

Augusti 2014

Utvecklare

Vizor

Plattform

WebblÀsare

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons