Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Love Archer

Betyg:
9.0
(16,927 röster)
Utvecklare:
Mirra games
Utgiven:
maj 2024
Senast uppdaterad:
juli 2024
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Love Archer Àr ett avslappnat sikte-och-skytte-spel dÀr du spelar Cupid, redo att skapa de perfekta kÀrleksmatchningarna. Det finns 25 nivÄer i spelet, var och en med ett nytt par att matcha. Det roliga Àr att paren ofta inte Àr de du förvÀntar dig att bli förÀlskade i.

Hur man spelar Love Archer

MÄlet med spelet Àr att skapa kÀrleksmatchningar. AnvÀnd vÀnster musknapp för att sikta. HÄll ned och slÀpp för att skjuta ivÀg din pil. Vissa skott krÀver mer precision, men detta avslappnade spel fokuserar mer pÄ nöje Àn precision.

Varje par du matchar kanske eller kanske inte har barn. NÀr du gjort en matchning avslutas nivÄn, och en summering visar hur mÄnga barn som skapades av kÀrleken mellan ditt matchade par.

Ibland kan matchningarna vara mellan mÀnniskor, ibland mellan mÀnniskor och djur, och ibland mÀnniskor och robotar eller insekter... hjÀrtat vill vad hjÀrtat vill, och endast Cupid vet den perfekta matchningen att göra!

Njut av detta fantasifulla Àventyr dÀr du inkarnerar Cupid, den legendariska mÀstaren av matchning, och skapar kÀrleksband i en förtrollande trÀdgÄrdsmiljö. Love Archer innehÄller charmig grafik och kreativt spelande.

Är du redo att sprida kĂ€rleken?

Utgivningsdatum

  • Maj 2022 (Android)
  • November 2022 (iOS)
  • Maj 2024 (WebGL)

Plattformar

  • WebblĂ€sare (stationĂ€r och mobil)
  • Android
  • iOS

Fler spel som detta

Om du gillade detta spel, lÄt oss hitta en annan perfekt matchning Ät dig. BlÀddra i vÄr avslappnade spelkategori för liknande val. Du kanske ocksÄ gillar:

Eggy Car: Du kör en bil full med fÀrska Àgg lÀngs en kuperad vÀg. Vad kan gÄ fel?

Love Tester 3: LÀgg till olika krossnamn i spelet för att se vem du passar bÀst med, men var försiktig med dina önskningar.

Little Alchemy: Utforska vÀrlden genom dess element i detta smarta experimentspel.

Senast uppdaterad

Jul 10, 2024

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons