Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Skillfite.io

Betyg:
8.0
(31,484 röster)
Utvecklare:
Gatarn Games
Utgiven:
september 2023
Senast uppdaterad:
april 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Skillfite.io Àr ett MMORPG .io-spel i en stor öppen vÀrld med upp till 100 spelare. Skörda material för att tillverka utrustning och höja dina fÀrdigheter för PvP-strider. Utforska en omfattande, öppen vÀrld full av överraskningar. Du kan samarbeta med en guild eller spela solo. Börja bygga upp dina fÀrdigheter och bli en skicklig kÀmpe!

Hur man spelar

Börja frÄn scratch

Skillfite har mÄnga funktioner som pÄminner om gamla webblÀsarbaserade MMORPG-spel som Runescape. Du börjar som en nivÄ 1 nybörjare utan utrustning eller erfarenhet och mÄste hugga trÀd, bryta stenar och fÄnga fisk för att höja dina fÀrdigheter och klara dig under strider med lÄgnivÄfiender som kaniner.

Skörda och tillverka

AnvÀnd de rÄvaror du fÄr frÄn trÀdfÀllning och gruvdrift för att tillverka rustningar för skydd och vapen för attack. I början av spelet kan du tillverka utrustning av det trÀ du har tjÀnat, men du kan snabbt hitta stenar för att bryta koppar och tillverka nÄgot lite bÀttre. Det finns 15 typer av resurser i Skillfite.io.

Bygg upp dina fÀrdigheter

Höj nivÄn pÄ dina fÀrdigheter för att nÄ olika milstolpar som lÄser upp bÀttre resurser. NÀr du till exempel nÄr nivÄ 5 i fÀrdigheten vedhuggning kan du fÀlla de större tallarna. Det Àr vÀrdefullt att attackera djur, Àven fredliga sÄdana, eftersom de slÀpper byten som kan vara anvÀndbara.

Utforska olika zoner

Det finns olika zoner att utforska i Skillfite.io. Teleportera runt pÄ kartan och bege dig till icke-PvP, PvP och högrisk-PvP-omrÄden. I högrisk-PvP-omrÄden kan du samarbeta och kÀmpa mot spelare pÄ alla nivÄer. Du kan initiera affÀrer med spelare i alla zoner.

Fler spel liknande detta

Om du gillar att spela i massiva onlinespel kan du kolla in vÄr omfattande io-spelsamling. Det finns mÄnga populÀra titlar inom denna kategori. TvÄ av de mest populÀra titlarna Àr 1v1.LOL och Agar.io.

Utgivningsdatum

Augusti 2023

Utvecklare

Skillfite.io utvecklades av Gatarn Games.

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Senast uppdaterad

Apr 23, 2024

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons