Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

ASMR Beauty Treatment

Betyg:
8.6
(13,396 röster)
Utvecklare:
Go Panda Games
Utgiven:
mars 2024
Senast uppdaterad:
maj 2024
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

ASMR Beauty Treatment Àr ett spel dÀr du tar rollen som en estetiker pÄ ASMR-kliniken för att hjÀlpa dina kunders skönhetsbehov. Gör dig redo att skrapa bort plack, klÀmma finnar - och avsluta skönhetsbehandlingen med en makeover frÄn topp till tÄ. Spelet Àr helt guidat sÄ du kan luta dig tillbaka, slappna av och njuta av de subtila ljuden av förvandling.

Hur man spelar

ASMR Beauty Treatment har i princip tre nivÄer. Du mÄste slutföra en hel skönhetsbehandling för att gÄ vidare till nÀsta. Om du följer anvisningarna kommer du enkelt att klara hela spelet pÄ nÄgra minuter.

OmgÄng 1: Tandrengöring

Din klient har en perfekt uppsÀttning tÀnder, om bara de var rena. Det Àr dÀr du kommer in i bilden. Du kommer att genomgÄ en serie rengöringsprocedurer: skrapa bort plack, polera, och skölja med hjÀlp av en tandvÄrdsug för att ta bort eventuell överflödig saliv. NÀr du Àr klar kommer dessa skinande tÀnder att ta dig till nÀsta omgÄng.

OmgÄng 2: Vaxning av ögonbryn och klÀmma av finnar

Din klient har ett sammanvÀxt ögonbryn och finnar. LÄt oss börja med ögonbrynet som de önskar att fÄ bort. Applicera varm vax och dra av det. Varning: tÄrar av glÀdje kan dyka upp i klientens ansikte. NÀsta steg Àr den roliga delen - klÀmmandet av finnar. Du kommer antingen att Àlska den hÀr omgÄngen eller vilja skynda igenom den. Du har fyra finnar att klÀmma. Följ instruktionerna, klÀm, applicera en topisk substans, lÀgg pÄ lite foundation, blanda och vi Àr klara.

OmgÄng 3: VÀlj en outfit och sminka

I den hÀr omgÄngen Àr det dags att fokusera pÄ klientens outfit och hÄr. VÀlj bland olika hÄrstilar: kort, lÄngt, blÄtt, blont, flÀtat - vÀlj fritt. LÀgg till en rosett i klientens hÄr för den sista touchen. VÀlj mellan en klÀnning eller ett shorts-set. Avsluta genom att styla klienten med lite rouge, ögonskugga och lÀppstift.

Du gjorde det!

Tips och tricks

Spelet gÄr ut pÄ att upptÀcka detaljer, sÀrskilt under ansiktsbehandlingen, sÄ om du vill se nÀrmare kan det vara bÀst att anvÀnda en dator istÀllet för en mobil.

Fler liknande spel

För fler skönhetsspel kan du kolla in vĂ„r Skönhet-kategorin och blĂ€ddra bland urvalet. Andra populĂ€ra avslappnade spel som inte handlar om skönhet men har en liknande lugn stĂ€mning Ă€r Pou, ett digitalt husdjursspel som liknar de gamla Tamagotchispelen; Friday Night Funkin’, en digital freestyle-battle, eller Little Alchemy, ett pedagogiskt spel om de fyra elementen.

Utgivningsdatum

Mars 2024

Plattformar

  • WebblĂ€sare (dator och mobil)
  • Android
  • iOS

Senast uppdaterad

May 17, 2024

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons