Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Duck Life 4

Betyg:
8.5
(40,670 röster)
Utgiven:
oktober 2017
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Duck Life 4 Àr ett ankracingsspel som utspelar sig efter förbudet mot genetiskt modifierade ankor. Ett Är har gÄtt sedan förbudet mot genetiskt modifierade ankor och nu Àr det upp till dig att besegra vÀrldsmÀstaren. TrÀna ditt ankateam för att tÀvla pÄ sex nya platser runt om i vÀrlden.

Vad Àr nytt?

Genetiskt modifierade ankor Àr nu förbjudna, men en tÀvlande regerar suverÀnt. Frank the Fire Duck. Det Àr upp till dig att besegra honom nÀr du nÄr den sista etappen, som utspelar sig i en passande och brinnande vulkan.

Ankteam

I Duck Life 4 finns det en större kÀnsla av progression Àn i tidigare spel. Det finns nu ett stort urval av ankor med olika fÀrgglada mönster att vÀlja mellan. NÀr du har valt din första anka kan du köpa nya ankor i butiken för att utöka ditt team. Bygg varje anka med sina egna unika styrkor och anvÀnd dem till din fördel.

Mer frihet

Den hÀr gÄngen utspelar sig huvudmenyn i en liten farmstad som heter Grassland, dÀr lokala Ànder erbjuder tÀvlingar och trÀningsövningar. Fullfölj utmaningar frÄn lokalbefolkningen och tjÀna en inbjudan till huvudevenemanget.

Nya nivÄer

NivÄerna i Duck Life 4 har sin egen visuella och musikaliska stil. TrÀningsnivÄerna har ocksÄ nya layouter och utmaningar jÀmfört med de tidigare Duck Life-spelen. De sex huvudnivÄerna i Duck Life 4 Àr:

  • GrĂ€smark
  • TrĂ€sk
  • GlaciĂ€r
  • Berg
  • Stad
  • Vulkan

Hur man spelar

Grunderna

För att spela Duck Life 4 börjar du med att trÀna din ankas grundlÀggande fÀrdigheter. Dessa fÀrdigheter Àr att springa, flyga, klÀttra och simma. Du mÄste förbÀttra dessa fÀrdigheter för att vinna tÀvlingsturneringar, sÄ det Àr viktigt att göra dem först. NÀr du vÀl Àr redo för tÀvlingen kan du luta dig tillbaka och se hur bra din anka presterar!

Framsteg

AnktrÀning Àr viktig för att tjÀna pengar, och det Àr pengar som gör att du kan göra framsteg. Samla mynt medan du trÀnar och köp ankmat för att öka din energinivÄ. Eftersom det finns en kosmetikabutik i Duck Life 4 kan du ocksÄ anvÀnda dina mynt för att köpa hattar och ankÀgg att klÀcka fler ankungar till ditt team!

Fler spel

Om du gillar att vara en ankidrottare finns det fler spel i Duck Life-serien. De kommande spelen att kolla in Àr Duck Life: Space och Duck Life: Battle. Kolla in vÄra löpspel för liknande spel som Duck Life.

Utvecklare

Duck Life 4 Àr utvecklat av Wix Games.

Plattformar

Detta spel Àr tillgÀngligt i webblÀsaren, som en Android-app och som en iOS-app.
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons