Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Duck Life 2

Betyg:
9.1
(12,067 röster)
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Duck Life 2 Àr en ankracingspel med olika trÀningsnivÄer för att förbÀttra din atletiska förmÄga. NÀr du har trÀnat tillrÀckligt mycket deltar du i en ank-"quadrathlon" som sÀtter dina fÀrdigheter i löpning, klÀttring, simning och flygning pÄ prov. Det Àr bara en Ànnu en dag i en ankas liv!

Hur man spelar

Grunderna

I Duck Life 2 börjar du med att trÀna din ankas grundlÀggande fÀrdigheter: springa, flyga, klÀttra och simma. Om du deltar i ett lopp innan du har trÀnat kommer du att förlora. En framgÄngsrik anka kommer alltid först i alla lopp, och det Àr vad du mÄste göra för att lÄsa upp nÀsta nivÄ.

NivÄer

PÄ tal om nivÄer finns det fem lÀnder att turnera runt i som ankolympier. HÀr Àr de lÀnder du kommer att utforska i tur och ordning:

  1. Skottland
  2. England
  3. Egypten
  4. Hawaii
  5. Japan

Utveckling

En central del av spelet Àr att utveckla ankarnas fÀrdigheter. Du behöver valuta för att göra detta.

I Duck Life 2 tjÀnar du mynt genom att samla in dem under trÀning och genom att vinna tÀvlingar. Du kan anvÀnda dessa gyllene vÀrdepolletter för att köpa ankfoder, vilket ökar din energi - en viktig nyckel för att vinna lopp.

Mynt Àr ocksÄ anvÀndbara för att uppgradera det maximala nivÄtaket nÀr du har pressat din anka till det yttersta under trÀningspassen. NÀr du vinner lopp lÄser du ocksÄ upp nya hattar och hudfÀrger.

Fler spel

Om du gillar att vara en anka-olympier finns det fler spel i Duck Life-serien. NÀsta spel att kolla in Àr Duck Life 3 och Duck Life 4. Kolla in vÄra löparspel för liknande spel som Duck Life.

Utvecklare

Wix Games

Ursprungligt slÀppdatum

maj 2011

Uppdatering till HTML5

oktober 2017
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons