Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Fish Eat Getting Big

Betyg:
8.6
(113,500 röster)
Utvecklare:
RHM Interactive
Utgiven:
juni 2023
Senast uppdaterad:
september 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Fish Eat Getting Big Àr ett beroendeframkallande arkadspel dÀr du simmar runt i havet och Àter upp mindre fiskar för att vÀxa i storlek! Samla dina vÀnner och spela i lokal flerspelarlÀge med upp till tre spelare!

Hur man spelar

Jaga fisk i havet

Utforska havets djup och stöta pÄ en mÀngd olika fiskarter. Du kan Àta alla fiskar som har ett mindre nummer Àn du har. Om du försöker Àta en fisk med ett högre nummer kommer du att dö och behöva börja om.

VĂ€x till en fruktad rovdjur

Medan du fortskrider kommer din fisk att bli farligare, större och mer predatorisk. FortsÀtt att tugga i dig olika undervattensvarelser tills mer exotiskt havsliv börjar dyka upp. Du kan fortsÀtta att mumsa i dig varenda levande varelse i havet tills du gör ett misstag och dör.

Köp och uppgradera "skins"

Varje gÄng du dör tjÀnar du guld som du kan anvÀnda för att köpa nya havsbakgrunder och fiskarter. MÀngden guld du tjÀnar avspeglar din poÀng vid dödsfallet. Det finns ocksÄ mynt utspridda i havet att samla pÄ dig.

Bjud in dina vÀnner

Du kan bjuda in upp till tvÄ vÀnner till spelet och kÀmpa för att bli den största fisken i havet! Varje spelare kan vÀlja en unik fisk och hoppa in i spelet för att tÀvla mot varandra.

Fler spel som detta

NÀr du har mÀttat magen med fisk kan du prova nÄgra fler av vÄra populÀra .io-spel. Du kanske ocksÄ tycker om att spela andra arenaspel i den hÀr kategorin, som Diep.io och Snake.io.

Utgivningsdatum

Juni 2023

Utvecklare

Fish Eat Getting Big Àr skapat av RHM Interactive.

Plattform

WebblÀsare

Senast uppdaterad

Sep 01, 2023

Spelvideo

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons