Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Snake.io

Betyg:
8.5
(320,733 röster)
Utvecklare:
Kooapps
Utgiven:
september 2022
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Spel
»
.io
»
Arkad
»
Wiki sidor:

Snake.io Ă€r ett online io-spel dĂ€r du spelar som en orm som kĂ€mpar för att överleva pĂ„ ett slagfĂ€lt av ormar. Ät fĂ€rgglada bitar av mat för att vĂ€xa dig större och ta ner andra ormar för att bli en absolut enhet att rĂ€kna med.

VĂ„r recension

"Snake.io Àr en frenetisk strid mellan ormar fylld med snabba strider. Det har portats smidigt frÄn mobilen till webben och har knepiga online-motstÄndare, till skillnad frÄn mÄnga snake IO-spel dÀr statusen för flerspelarlÀget Àr tveksam. Rörelserna Àr responsiva och det Àr ett gediget ormspel som passar vÀl in i IO-genren" - CrazyGames Editor.

Hur man spelar Snake.io Online

Sluka girigt i dig bitarna för att bli stor

Ge dig ut pÄ Snake.ios slagfÀlt och bevisa vem som Àr den girigaste, mest sliskiga ormen i spelet. Slingra dig som en orm runt arenan och plocka upp matbitar för att bli den fetaste ormen i staden.

Rör dig snabbt som en ninja och svep in för att döda

Rör dig snabbt genom att hÄlla vÀnsterklicket nedtryckt. Det brÀnner energin frÄn den mat du Àtit. Du kan vara en lurig liten orm och svepa framför andra spelare för att ta ner dem. NÀr du dödar en annan orm lÀmnar de efter sig all mat som du kan mumsa pÄ!

Bli coolare med nya skins

NÀr du har lÀrt dig hur man spelar det ultimata snake IO-spelet finns det flera skins tillgÀngliga i skinsbutiken. Du kan lÄsa upp olika skins genom att klara av prestationer som höga poÀng och spela flera dagar i följd.

Fler spel

För fler snake IO-spel, kolla in vÄra snake-spel. Andra populÀra spel inom denna genre inkluderar Little Big Snake, Worms Zone och Wormate.

Tips och tricks

  • Rör dig snabbt och ta fler risker nĂ€r du Ă€r liten
  • Följ kronan för att hitta den största ormen i spelet
  • FĂ„nga andra ormar i en cirkel nĂ€r du blir tillrĂ€ckligt stor
  • Blir en absolut enhet och anvĂ€nd din storlek för att skrĂ€mma

Utgivningsdatum

  • April 2016 (iOS och Android)
  • September 2022 (WebGL)

Utvecklare

Snake.io Àr utvecklat av Kooapps.

Plattformar

  • WebblĂ€sare
  • Android
  • iOS

FAQ

Vad Àr vÀrldsrekordet för Snake.io?

Det finns mÄnga videor pÄ YouTube som pÄstÄr sig ha uppnÄtt vÀrldsrekordet, men dessa har inte officiellt verifierats som de högsta poÀngen.

NĂ€r skapades Snake.io?

Snake.io slÀpptes i april 2016 pÄ Android- och iOS-enheter, innan det senare slÀpptes i september 2022 pÄ webben med hjÀlp av WebGL.

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons