Logga CrazyGames.se

Snake.io

Betyg:
8.8
(117,788 röster)
Utvecklare:
Kooapps
Utgiven:
september 2022
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Klassificering:

Snake.io är ett io-spel online där din karaktär är en orm, som kämpar för att överleva på ett slagfält av ormar. Ät färgglada matbitar för att växa dig större och vinn över andra ormar, för att lyckas bli en enormt duktig spelare som andra spelare fruktar.

Vår recension

"Snake.io är en rasande strid mellan ormar med många snabba strider. Det har portats väl från mobilen till webben och har kluriga onlinemotståndare, till skillnad från många orm-IO-spel där flerspelarstatusen är tveksam. Rörelsen är responsiv och det är ett gediget ormspel som passar bra in i IO-genren" - CrazyGames Redaktör.

Spela Snake.io online

Konsumerar girigt bitarna för att bli stora

Ta dig ut på slagfältet Snake.io och bevisa vem som är den girigaste och mest sliskiga ormen i spelet. Släng dig som en orm runt på arenan och plocka upp matbitar för att bli den fetaste ormen i stan.

Rör dig snabbt som en ninja och ta dig in för att döda.

Flytta dig snabbt genom att hålla vänsterklick intryckt. Detta förbränner energin från maten du ätit. Du kan vara en smygande liten orm och svepa framför andra spelare för att ta ner dem. När du dödar en annan orm lämnar de kvar all mat som du kan mumsa på!

Få nya skinn att bli utklädda med nya skinn

När du väl har lärt dig att spela det ultimata orm-IO-spelet finns det många skinn tillgängliga i skinnbutiken. Du kan låsa upp olika skins genom att fullfölja prestationer som höga poäng och spela under flera dagar i rad.

Fler spel

För fler snake io-spel, kolla in vår orm spel. Andra populära spel i denna genre är Lilla stora ormen, Worms Zone, Slither, och Wormate.

Tips och tricks

  • Rör dig snabbt och ta större risker när du är liten.
  • Följ kronan för att hitta den största ormen i spelet.
  • Fånga andra ormar i en cirkel när du blir tillräckligt stor.
  • Bli en absolut enhet och använd din storlek för att skrämma

Utgivningsdatum

  • April 2016 (iOS och Android)
  • September 2022 (WebGL)

Utvecklare

Snake.io är utvecklat av Kooapps.

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android
  • iOS

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons