Logga CrazyGames.se

Kirka.io

Betyg:
8.9
(119,286 röster)
Utvecklare:
Pierre-Éli
Utgiven:
september 2021
Senast uppdaterad:
april 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Kirka.io är ett FPS-spel online med en voxelated konststil. Du kan spela i lag, solo eller i parkour-läge och det finns dessutom en rad olika stridsplatser att spela på. När du väl har valt ett spel, kan du anpassa din vapenutrustning så att den passar just din spelstil.

Funktioner

Välj mellan 34 nivåer fördelade på tre spännande spellägen.

Du kan spela solo i free-for-all strider och samla ihop så många döda som möjligt, gå med i ett lagspel eller spela i parkour-läget och använda dina hoppkunskaper. Klicka på play för att hoppa in i en match direkt eller sök efter ett spel av ditt val i servermenyn.

Anpassningsbara karaktärer och vapen

Välj din vapenutrustning och din karaktär i ditt inventarium. Köp kistor för att fylla din inventarie med fler vapen och unika skinn.

Dagliga uppdrag och topplistor

Det händer mycket i Kirka.io för att bli lojal mot spelet. De som har höga poäng visas på topplistorna och belönas med kistor fulla av överraskningar. Dina dagliga uppdrag är ett annat sätt du kan tjäna guld på. Du kan sedan använda ditt guld för att köpa kistor.

Gå med i Kirka-gemenskapen

Spela Kirka online med dina vänner och lägg till nya vänner som du träffar i Kirka via vänlistan. Du kan också gå med i klaner och delta i klankrig för att få unika belöningar!

Fler .io-spel

Om du gillade Kirka, Pixel Warfare är en annan fantastisk voxelated FPS-spel, och Bloxd har samma grafik och en rad olika spellägen. För mer io-action online, kolla in Ships 3D och Krunker.

Utgivningsdatum

Juni 2021

Plattform

Webbläsare

Senast uppdaterad

Aug 10, 2022

Kontroller

  • WASD = rörelse
  • Mellanslag = hoppa
  • Vänsterklicka = skjut
  • Högerklicka = sikta
  • Skift = huka
  • E = rusa
  • 1, 2, 3 = byt vapen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons