Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Kirka.io

Betyg:
8.5
(408,972 röster)
Utvecklare:
Pierre-Éli
Utgiven:
september 2021
Senast uppdaterad:
augusti 2022
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Kirka.io Àr ett FPS-spel online med en voxelated konststil. Du kan spela i lag, solo eller i parkour-lÀge och det finns dessutom en rad olika stridsplatser att spela pÄ. NÀr du vÀl har valt ett spel, kan du anpassa din vapenutrustning sÄ att den passar just din spelstil.

Funktioner

VÀlj mellan 34 nivÄer fördelade pÄ tre spÀnnande spellÀgen.

Du kan spela solo i free-for-all strider och samla ihop sÄ mÄnga döda som möjligt, gÄ med i ett lagspel eller spela i parkour-lÀget och anvÀnda dina hoppkunskaper. Klicka pÄ play för att hoppa in i en match direkt eller sök efter ett spel av ditt val i servermenyn.

Anpassningsbara karaktÀrer och vapen

VÀlj din vapenutrustning och din karaktÀr i ditt inventarium. Köp kistor för att fylla din inventarie med fler vapen och unika skinn.

Dagliga uppdrag och topplistor

Det hÀnder mycket i Kirka.io för att bli lojal mot spelet. De som har höga poÀng visas pÄ topplistorna och belönas med kistor fulla av överraskningar. Dina dagliga uppdrag Àr ett annat sÀtt du kan tjÀna guld pÄ. Du kan sedan anvÀnda ditt guld för att köpa kistor.

GĂ„ med i Kirka-gemenskapen

Spela Kirka online med dina vÀnner och lÀgg till nya vÀnner som du trÀffar i Kirka via vÀnlistan. Du kan ocksÄ gÄ med i klaner och delta i klankrig för att fÄ unika belöningar!

Fler .io-spel

Om du gillade Kirka, Pixel Warfare Àr en annan fantastisk voxelated FPS-spel, och Bloxd har samma grafik och en rad olika spellÀgen. För mer io-action online, kolla in Ships 3D och Krunker.

Utgivningsdatum

Juni 2021

Plattform

WebblÀsare

Senast uppdaterad

Aug 10, 2022

Kontroller

  • WASD = rörelse
  • Mellanslag = hoppa
  • VĂ€nsterklicka = skjut
  • Högerklicka = sikta
  • Skift = huka
  • E = rusa
  • 1, 2, 3 = byt vapen
Annons
Google Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons