Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Slither.io

Betyg:
8.8
(818,272 röster)
Utgiven:
april 2016
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Spel
»
.io
»
Arkad
»
Wiki sidor:

Slither.io Àr ett populÀrt .io-spel om ormar. Du mÄste fÄ din orm att vÀxa genom att konsumera flerfÀrgade klot i en gigantisk multiplayer-arena. Undvik andra ormar för att undvika att bli ormmat, eller ta ner andra spelare genom att tvinga dem att krascha in i din sida.

Hur man spelar Slither

Gillar du ormar? Det Àr lugnt om du inte gör det, för dessa ormar utgör inget hot för dig. Men spelarna som kontrollerar ormarna... De kommer att försöka fÄ dig. Njut av denna twist pÄ den klassiska ormgenren med Slither.io!

Precis som i det klassiska spelet Snake, som funnits tillgÀngligt pÄ mobiltelefoner och datorer i Ärtionden, vÀxer du genom att Àta smÄ pellets. Men Slither.io introducerar ett flerspelarelement som förÀndrar spelplanen helt och hÄllet.

Äta och vĂ€xa

De lysande kloten Àr din nyckel till nÀring. Genom att Àta dem ökar du ormens storlek och fÄr mer energi för boosting. Ju större orm, desto bÀttre chans att fÄnga andra ormar.

Du börjar spelet som en liten orm, sÄ försök inte att ta dig an de stora killarna tills du har blivit mer kraftfull. Arbeta med strategin att Àta och undvika tills du har tillrÀckligt storlek för att ta dig an mindre ormar.

Boosta din hastighet

Att boosta Àr en viktig funktion, men det kommer pÄ bekostnad av din storlek. Den hÀr metoden kan anvÀndas nÀr du tÀvlar mot andra ormar. NÀr du har den perfekta positionen nÀra motstÄndarens huvud, gör ett plötsligt snitt för att ta ut den. AnvÀnd boosten klokt för att fÄ ut maximalt vÀrde för kostnaden.

SĂ€rskilda klot

Förutom de vanliga kloten som finns tillgÀngliga runt om pÄ kartan finns det tvÄ sÀrskilda klot. NÀr en orm dör slÀpper den alla sina lysande pellets. Ju större orm du dödar, desto mer blir det att smaska i. Om du hittar dessa klot tidigt kan din orm vÀxa snabbt.

De andra sÀrskilda kloten kan ibland hittas flytande runt arenan. Dessa flytande klot kommer att springa ivÀg om du jagar dem, men de Àr mer vÀrda Àn de vanliga kloten runt omkring, sÄ det kan vara vÀrt att försöka fÄnga dem.

FĂ„nga andra ormar

NÀr du har nÄtt tillrÀcklig storlek kan du cirkla runt mindre ormar, fÄnga dem och strama Ät ditt grepp, precis som en vanlig orm skulle göra. Om du blir tillrÀckligt stor kan du till och med fÄnga en mÀngd smÄ ormar, vilket leder till deras ofrÄnkomliga fördÀrv och mer nÀring för dig!

Liknande spel

Det finns andra spel liknande Slither.io, och det handlar om personliga preferenser nÀr det gÀller vilka spel du tycker bÀst om. Kolla in nÄgra av de andra orm .io-spelen:

Worms Zone - samma spelmekanik men med en annan kÀnsla, grafik och unika funktioner.

Paper.io 2 - en unik twist pÄ snake, som handlar om att expandera sitt territorium istÀllet för att vÀxa en mask eller orm!

Powerline.io - klassisk spelmekanik likt snake, men du spelar som en elektrisk ledning som blir större.

Funktioner

 • Dekorera din orm med ett av 12 olika skins
 • RĂ„, konkurrensinriktad spelupplevelse med olika spelstilar
 • Med miljontals spelare vĂ€rlden över finns det ingen brist pĂ„ matcher
 • FĂ€rgstark neongrafik ger liv Ă„t din orm

Plattformar

Slither.io Àr tillgÀngligt via webblÀsare, Android och iOS.

Utvecklare

Slither.io utvecklades av Steve Howse, en 32-Ärig utvecklare frÄn Michigan som tidigare hade utvecklat Circle Push och Flappy 2048 Extreme. Hans företag Àr Lowtech Studios.

Releasedatum

Mars 2016

Kontroller

Mus: Flytta din muspekare för att kontrollera din orm. Klicka för att boosta.

Tangentbord: Ormen kan Àven styras med piltangenterna:

 • UPP För att boosta
 • VÄNSTER För att svĂ€nga vĂ€nster
 • HÖGER För att svĂ€nga höger
Det Àr bÀst att spela i fullskÀrmslÀge om du spelar med piltangenterna för att undvika att du rÄkar scrolla ner pÄ sidan.

FAQ

Hur spelar jag Slither.io?

 1. GÄ till CrazyGames.com och vÀlj Slither.io.
 2. VÀlj ett namn och tryck pÄ Play.
 3. Styr din orm men musen.

Hur blir jag den största ormen i Slither.io?

 • Ät och vĂ€xt
 • Plocka upp speciella klot
 • AnvĂ€nd din boost för att besegra dina motstĂ„ndare
 • StĂ€ng in mindre ormar för mat

Hur spelar jag Slither med mina vÀnner?

Du kan inte spela Slither med dina vÀnner utan att installera mjukvara. Mjukvaran Àr inte officiell sÄ vi rekommenderar inte det.

Vem skapade Slither?

Slither.io skapades av Steve Howse, en 32 Är gammal utvecklare frÄn Michigan. Hans företag Àr Lowtech Studios.

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons