Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Stabfish 2

Betyg:
8.2
(137,353 röster)
Utvecklare:
Zytech AI
Utgiven:
september 2021
Senast uppdaterad:
december 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Spel
»
.io
»
Wiki sidor:

Stabfish 2 Àr uppföljaren till Stabfish.io, ett .io-spel dÀr du slÄss mot hajar i en arena. Strid mot andra hajar online och spetsa sÄ mÄnga fiender du kan. Denna andra del innehÄller nya hajar, förmÄgor, byten och mycket mer.

Hur man spelar

VĂ€lj din haj

Det finns tre hajutvecklingar. Du utvecklas varje gÄng du dör. De första 3 typerna Àr BlÄhaj, Vithaj och Megalodon. Var och en av dessa 3 kan uppgraderas. De uppgraderade hajarna har bÀttre förmÄgor. Du kan lÄsa upp dem genom att nÄ milstolpar.

KĂ€mpa i arenan

Stabfish 2 handlar om snabba stridsfÀrdigheter. En fiende kan spetsa dig pÄ mindre Àn en sekund. Rör dig snabbt med hjÀlp av din boost och försök fÄnga de större fiskarna med hjÀlp av hastigheten i dina rörelser. NÀr du spetsar en fiendehaj kommer de att fastna pÄ din tand tills du simmar in i en vÀgg. Genom att göra detta tas de bort och mat spills frÄn deras kroppar för att Äterfylla dina resurser.

Plundra och skapa ny utrustning

Stabfish.IO 2 har ett komplett system för plundrings och skapande. Byte hamnar i din inventarievÀska under material, ritningar eller dekorationer. Du kan anvÀnda materialen för att skapa de föremÄl som finns i ritningarna, vilka har olika sÀllsynthetsnivÄer.

Skapa ett hajteam

Bilda ett team och tÀvla i det timslÄnga evenemanget "Armaggedon". Varje timme har du chansen att toppa ledartavlan. Du kan skapa eller gÄ med i ett team nÀr som helst, för vilket spel som helst.

Fler spel som detta

Det finns mÄnga fler nya och populÀra IO-spel i.io-kategorin. En liknande titel till Stabfish 2 Àr Hungry Shark Arena av Ubisoft. Kolla in nÄgra andra populÀra akvatiska .io-spel som Ducklings och DuckPark.io.

Lanseringsdatum

September 2021

Utvecklare

Zytech AI utvecklade Stabfish2.io Multiplayer.

Plattform

WebblÀsare (desktop och mobil)

Senast uppdaterad

Dec 22, 2023

Kontroller

  • Mus = rikta ditt vapen
  • VĂ€nster- och högerklick = anvĂ€nd skills

Spelvideo

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons