Logga CrazyGames.se

Stabfish 2

44,771
betyg
8.3
Developed by  Zytech AI

Stabfish 2 är uppföljaren av Stabfish.io, ett spel där du fightar mot andra hajar. Slåss mot de andra hajarna i en online-arena och fighta mot så många du kan. Denna nya verision av spelet har nya hajar, förmågor, byten och mycket mer.

Funktioner

Välj din haj

Det finns tre hajutvecklingar och du utvecklas varje gång du dör. De tre första typerna är Blue Shark, Great White Shark och Megaladon. Var och en av dessa 3 progressioner kan uppgraderas. De uppgraderade hajarna har bättre förmågor. Du låser upp dem genom att klara av prestationer.

Strid i arenan

Stabfish 2 handlar om en snabb strid. En fiende kan slå dig på mindre än en sekund. Rör dig snabbt med din boost och försök fånga den större fisken med snabba rörelser. När du slår en fiendhaj, kommer hajen att fastna i din käke, tills du simmar in i en vägg. Om du gör detta släpps hajen från din käke och släpper ut maten så du kan fylla dig mätt.

Plundra och skapa nya redskap

Stabfish iO 2 levereras komplett med ett plundrings- och tillverkningssystem. Bytet åker till din lagerpåse under material, ritningar eller dekorationer. Du kan använda materialen för att skapa föremål som du kan hitta i olika ritningar, som har olika sällsynthetsnivåer.

Skapa ett hajlag

Bilda ett lag och tävla i spännande "Armaggedon"- evenemang. Varje timme har du chansen att klättra högt i topplistan under evenemanget. Du kan skapa eller gå med i ett lag när som helst, i vilka spel som helst.

Fler liknande spel

Det finns många fler nya och populära iO-spel i .iO-kategorin. Ett spel som liknar Stabfish 2 är Hungry Shark Arena som är utvecklad Ubisoft. Kolla upp fler hajspel här.

Utgivningsdatum

September 2021

Utvecklare

Zytech AI har utvecklats av Stabfish2.io-multiplayer.

Plattform

Webbläsare (stationär och mobil)

Kontroller

  • Mus = rikta ditt vapen
  • Vänster- och högerklick = använd skills
Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons