Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Stabfish 2

Betyg:
8.4
(90,098 röster)
Utvecklare:
Zytech AI
Utgiven:
september 2021
Senast uppdaterad:
mars 2023
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Spel
»
.io
»

Stabfish 2 Àr uppföljaren av Stabfish.io, ett spel dÀr du fightar mot andra hajar. SlÄss mot de andra hajarna i en online-arena och fighta mot sÄ mÄnga du kan. Denna nya verision av spelet har nya hajar, förmÄgor, byten och mycket mer.

Funktioner

VĂ€lj din haj

Det finns tre hajutvecklingar och du utvecklas varje gÄng du dör. De tre första typerna Àr Blue Shark, Great White Shark och Megaladon. Var och en av dessa 3 progressioner kan uppgraderas. De uppgraderade hajarna har bÀttre förmÄgor. Du lÄser upp dem genom att klara av prestationer.

Strid i arenan

Stabfish 2 handlar om en snabb strid. En fiende kan slÄ dig pÄ mindre Àn en sekund. Rör dig snabbt med din boost och försök fÄnga den större fisken med snabba rörelser. NÀr du slÄr en fiendhaj, kommer hajen att fastna i din kÀke, tills du simmar in i en vÀgg. Om du gör detta slÀpps hajen frÄn din kÀke och slÀpper ut maten sÄ du kan fylla dig mÀtt.

Plundra och skapa nya redskap

Stabfish iO 2 levereras komplett med ett plundrings- och tillverkningssystem. Bytet Äker till din lagerpÄse under material, ritningar eller dekorationer. Du kan anvÀnda materialen för att skapa föremÄl som du kan hitta i olika ritningar, som har olika sÀllsynthetsnivÄer.

Skapa ett hajlag

Bilda ett lag och tÀvla i spÀnnande "Armaggedon"- evenemang. Varje timme har du chansen att klÀttra högt i topplistan under evenemanget. Du kan skapa eller gÄ med i ett lag nÀr som helst, i vilka spel som helst.

Fler liknande spel

Det finns mÄnga fler nya och populÀra iO-spel i .iO-kategorin. Ett spel som liknar Stabfish 2 Àr Hungry Shark Arena som Àr utvecklad Ubisoft. Kolla upp fler hajspel hÀr.

Utgivningsdatum

September 2021

Utvecklare

Zytech AI har utvecklats av Stabfish2.io-multiplayer.

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Kontroller

  • Mus = rikta ditt vapen
  • VĂ€nster- och högerklick = anvĂ€nd skills
Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons