Slither.io

803,550
betyg
8.8

Slither.io är ett populärt .io snake spel. Du växer när du äter färgglada klot i en stor arena. Undvik andra ormar för att inte bli orm mat, eller besegra andra ormar genom att blockera deras väg så att de kraschar in i dig.

Hur spelar jag Slither

Gillar du ormar? Det är okej om du gör det för att dom här ormarna är inte farliga. Men spelarna som kontrollerar ormarna... dom måste du akta dig för. Testa den roliga varianten av det klassiska Snake, Slither.io!

Precis som i det klassiska Snake på gamla knapptelefoner så växer du genom att äta små pellets. Men eftersom Slither.io är emot andra spelare så blir det betydligt svårare.

Ät och Växt

Kloten är din väg till vinsten. Genom att äta kloten så blir din orm större och får mer energi för boosts. När din orm blir större så blir det enklare att stänga in andra spelare med kroppen

Du börjar spelet med en liten orm, så försök inte att ta dig ann jättarna förrns du har blivit stor. Skaffa dig en strategi för att äta klot och undvika andra tills du är tillräckligt stor för att ta dig ann små ormar.

Boosta Din Fart

Boosten är en stor fördel, men när du använder den så krymper du lite. Det kan vara bra att använda den när du försöker komma före andra ormar, när du har ett bra läge nära motståndarens huvud, så boostar du framför och skär av deras väg så att de kraschar in i dig. Använd din boost väl.

Speciella Klot

Förutom dom vanliga kloten som finns överallt så finns det två speciella klot. När en orm dör så tappar ormen alla sina lysande klot. Större orm betyder mer klot. Att äta dessa klot får din orm att växa väldigt snabbt.

Dom andra speciella kloten dyker upp slumpmässigt i arenan. De speciella kloten kommer att fly från dig om du kommer nära dem. Men de är värda mer än de vanliga kloten så det kan vara värt jakten.

Fånga Andra Ormar

När du har samlat på dig tillräckligt med mat, så kan du omringa mindre ormar. Så att du stänger in dem och gör deras utrymme mindre och mindre. Om din orm blir gigantisk så kan du fånga flera mindre ormar samtidigt, vilket blir deras slut och mer mat för dig!

Liknande Spel

Det finns många spel som liknar Slither.io. Ta en titt på några av våra andra Snake .io spel:

Worms Zone -Samma typ av spel med en annan stil, grafik och andra funktioner.

Paper.io 2 - en unik version av snake, som går ut på att öka ditt territorium istället för din orm!

Powerline.io - klassisk snake speltyp, men du spelar som en el lina som blir större.

Om spelet

 • Välj mellan 12 olika färger för din orm.
 • Tävlingsinriktad gameplay med olika taktiker
 • Med miljoner av spelare så finns det alltid matcher
 • Färgglada, neon ormar

Plattformar

Slither.io fungerar på webbläsare, Android, och iOS.

Utvecklare

Slither.io skapades av Steve Howse, en 32 år gammal utvecklare från Michigan, som tidigare skapade Circle Push och Flappy 2048 Extreme. Hans företag är Lowtech Studios.

Utgivningsdatum

Mars 2016

FAQ

Hur spelar jag Slither.io?

 1. Gå till CrazyGames.com och välj Slither.io.
 2. Välj ett namn och tryck på Play.
 3. Styr din orm men musen.

Hur blir jag den största ormen i Slither.io?

 • Ät och växt
 • Plocka upp speciella klot
 • Använd din boost för att besegra dina motståndare
 • Stäng in mindre ormar för mat

Hur spelar jag Slither med mina vänner?

Du kan inte spela Slither med dina vänner utan att installera mjukvara. Mjukvaran är inte officiell så vi rekommenderar inte det.

Vem skapade Slither?

Slither.io skapades av Steve Howse, en 32 år gammal utvecklare från Michigan. Hans företag är Lowtech Studios.

Walkthrough Video

Kontroller

Mus: Flytta din muspekare för att kontrollera din orm. Klicka för att boosta.

Tangentbord: Ormen kan även styras med piltangenterna:

 • UPP För att boosta
 • VÄNSTER För att svänga vänster
 • HÖGER För att svänga höger
Det är bäst att spela i fullskärmsläge om du spelar med piltangenterna för att undvika att du råkar scrolla ner på sidan.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons