Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Powerline.io

Betyg:
8.1
(14,627 röster)
Utgiven:
oktober 2017
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Spela som en lysande linje av elektricitet i Powerline.io, ett multiplayer-spel inspirerat av Snake .io. Denna elektriska strid Àger rum pÄ en arena som sÀtter dig emot andra Powerlines. Förstör dem och samla deras energikristaller för att bli större!

Hur man spelar Powerline.io

Överlev

Att överleva som en ensam linje av elektricitet Àr inte lÀtt, men det Àr vad det hÀr spelet handlar om. Precis som i Snake, om du rör huvudet först in i dig sjÀlv, andra spelare eller grÀnsen, dör du. Om du vill ha de hÀrliga energikristallerna och bli den ultimata Powerline, mÄste du fÄnga andra spelare sÄ att de gÄr huvudstupa in i dig. DÄ kan du Àta deras överblivna energi för att vÀxa i storlek och fÄ fler poÀng.

VĂ€x

FortsÀtt kÀmpa för energikristaller för att uppnÄ en högre form. Du kan vÀxa i oÀndlighet sÄ lÀnge du överlever, men var försiktig, om du nÄr toppen av ledartavlan blir du "el-kungen"! Att vara kung markerar dig för alla hungriga Powerlines, som kan försöka störta dig, kungen, och konsumera all din energi.

Boost

NÀr du kommer nÀra andra Powerlines, fÄr du en ström av elektricitet som du kan anvÀnda för att boosta. Ju lÀngre du kan stanna nÀra en annan Powerline, desto snabbare blir boostet. Om du Àr snabb kan du anvÀnda boosten för att fÄ en fördel över andra spelare och fÄnga dem!

Chatt

Powerline.io har en chattfunktion som du kan anvÀnda för att kommunicera med andra Powerlines. AnvÀnd T för att fÄ tillgÄng till olika fraser som du kan rikta till andra spelare.

Plattformar

Det hÀr spelet finns som ett webblÀsarspel, en Android-app och en iOS-app.

Utvecklare

Powerline.io gjordes av Profusion Studios. De utvecklar Àven andra populÀra .io-spel som Wings.io.

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons