Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Flappy Bird

Betyg:
8.0
(61,311 röster)
Utgiven:
februari 2014
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Flappy Bird Àr ett ikoniskt sidscrollande spel dÀr du klickar för att undvika hinder. Det ursprungligen slÀpptes som ett mobilspel men blev senare nedlagt av sin utvecklare, Dong Nyugen. Idag kan du spela detta enkla men beroendeframkallande enknappsspel pÄ webben.

Om Flappy Bird

Hur man spelar

Flappy Bird:s gameplay kan bÀst beskrivas som enkelt, beroendeframkallande, men nÄgot irriterande. Tryck försiktigt för att fÄ fÄgeln att flyga upp och navigera genom luckorna i de gröna rören utan att krascha. NÀr det oundvikliga kraschen intrÀffar, fÄr du en poÀng som du kan försöka slÄ i nÀsta försök. Det Àr beroendeframkallande!

Spela bara pÄ webben

Flappy Bird skapades ursprungligen som ett mobilspel, men togs senare bort frÄn appbutikerna. I en intervju med Forbes angav Dong Nguyen, utvecklaren av Flappy Bird, spelets beroendeframkallande karaktÀr som anledningen till att det togs bort frÄn butikerna.

Trots detta kan du fortfarande spela det ursprungliga Flappy Bird gratis i webblÀsaren, pÄ en stationÀr eller mobil enhet!

Flappy Birds arv

Flappy Bird var en del av en tidig revolution inom hyperavslappnade mobilspel. Sedan spelet lanserades har mÄnga enkla enknappsspel och sidscrollande spel slÀppts. Spelet inspirerade till ett flertal remakes, kloner och parodispel som tog konceptet till nya nivÄer.

Du kan hitta spel som utnyttjar detta koncept att hÄlla en objekt eller ett djur i luften överallt pÄ CrazyGames. PopulÀra spel som Tap Tap Shots och Square Bird. Men redan innan Flappy Bird fanns det liknande klassiska spel som Copter som folk kunde spela gratis pÄ webben.

Funktioner

  • Otroligt enkel spelstyrning
  • Frustration, men Ă€ven beroendeframkallande
  • Sparar dina höga poĂ€ng
  • Det ursprungliga Flappy Bird-spelet

Lanseringsdatum

Tidigt 2014

Plattform

WebblÀsare (dator och mobil)

Spelvideo

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons