Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Flappy Bird

Betyg:
8.0
(51,740 röster)
Utgiven:
februari 2014
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Flappy Bird är ett ikoniskt sidscrollande spel där du klickar för att undvika hinder. Det ursprungligen släpptes som ett mobilspel men blev senare nedlagt av sin utvecklare, Dong Nyugen. Idag kan du spela detta enkla men beroendeframkallande enknappsspel på webben.

Om Flappy Bird

Hur man spelar

Flappy Bird:s gameplay kan bäst beskrivas som enkelt, beroendeframkallande, men något irriterande. Tryck försiktigt för att få fågeln att flyga upp och navigera genom luckorna i de gröna rören utan att krascha. När det oundvikliga kraschen inträffar, får du en poäng som du kan försöka slå i nästa försök. Det är beroendeframkallande!

Spela bara på webben

Flappy Bird skapades ursprungligen som ett mobilspel, men togs senare bort från appbutikerna. I en intervju med Forbes angav Dong Nguyen, utvecklaren av Flappy Bird, spelets beroendeframkallande karaktär som anledningen till att det togs bort från butikerna.

Trots detta kan du fortfarande spela det ursprungliga Flappy Bird gratis i webbläsaren, på en stationär eller mobil enhet!

Flappy Birds arv

Flappy Bird var en del av en tidig revolution inom hyperavslappnade mobilspel. Sedan spelet lanserades har många enkla enknappsspel och sidscrollande spel släppts. Spelet inspirerade till ett flertal remakes, kloner och parodispel som tog konceptet till nya nivåer.

Du kan hitta spel som utnyttjar detta koncept att hålla en objekt eller ett djur i luften överallt på CrazyGames. Populära spel som Tap Tap Shots och Square Bird. Men redan innan Flappy Bird fanns det liknande klassiska spel som Copter som folk kunde spela gratis på webben.

Funktioner

  • Otroligt enkel spelstyrning
  • Frustration, men även beroendeframkallande
  • Sparar dina höga poäng
  • Det ursprungliga Flappy Bird-spelet

Lanseringsdatum

Tidigt 2014

Plattform

Webbläsare (dator och mobil)

Spelvideo

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons