Logga CrazyGames.se

Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple

128,407
betyg
9.1

Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple är den fjärde delen i den kooperativa plattformsspelserien - Fireboy och Watergirl. Detta äventyr innehåller tillägg av teleportation kristaller, tillsammans med alla roliga och förvirrande tillbehör från de tidigare spelen. Det finns totalt 38 nivåer att klara av!

Hur man spelar

Behärska grunderna

Det finns fyra nivåer i spelet Fireboy och Watergirl 4: Crystal Temple. Det första steget leder dig genom kontrollerna och resten lär dig hur du använder de olika elementen i spelet till din fördel.

Arbeta tillsammans

Fireboy och Watergirl 4 handlar om att använda båda karaktärerna tillsammans, för att klara av utmaningen och nå den eftertraktade sista dörren. Det är bäst att gå ihop med en vän och dela ett tangentbord, men det är också riktigt roligt att spela solo.

Klara av utmaningarna

Med varje del av Fireboy och Watergirl, kommer ett nytt element till spelet. Den här gången är det kristaller som teleporterar dig till olika platser på kartan. Detta kommer utöver is- och ljusmekaniken, som har lagts till i de tidigare delarna.

Fireboy- och Watergirl -serien

Fireboy och Watergirl är en populär plattformsserie som handlar om att arbeta tillsammans för att vinna över utmaningar och problem. Detta är det fjärde spelet i serien. Bläddra bland resten av serien här nedan:

Fler spel för 2 spelare

Gå till vår samling med spel för två spelare, där du kan hitta en stor samling av speltitlar som du kan spela med dina vänner, lokalt och online. Stickman Supreme Duelist 2 och Soccer Legends 2021 är två fantastiska spelval för flera spelare.

Funktioner

  • Styr båda karaktärerna solo eller spela med en vän
  • Använd alla element från de tidigare spelen
  • 38 stadier av komplexa pussel att besegra
  • Två karaktärer med unika styrkor

Utgivningsdatum

Mars 2013 (Blixt). Oktober 2018 (HTML5).

Utvecklare

Oslo Albet har utvecklat detta spel.

Plattformar

Fireboy and Watergirl in The Crystal Temple är ett webbläsarspel (stationärt och mobilt).

Fireboy kontroller

  • Vänster eller höger piltangent för att röra på sig
  • Upp piltangent för att hoppa

Watergirl kontroller

  • AD för att röra på sig
  • W för att hoppa
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons